Kılıçdaroğlu,CHP Örgütüne emir verdi: “…mahallelere, kahvelere gidin, konuşun…!”

Kılıçdaroğlu,CHP Örgütüne emir verdi: “…mahallelere, kahvelere gidin, konuşun…!”

Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Kasım’da Trabzon’da CHP İl Başkanları toplantısında örgüte şöyle seslendi: “Akşam meyhanelere gidiyoruz, mezeler geliyor… Rakı sofralarında Türkiye’yi kurtarıyoruz. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil…! Bunları partiden temizleyeceğim…! Kafalar iyi, eve gidiyoruz. Asıl çalışacağımız karşı mahalle, bize oy çıkmayan AKP’lilerin, MHP’lilerin mahalleleri, kahveleri…”

Kılıçdaroğlu’nun Örgütle ilgili tespitleri çok doğru, verdiği hedef “…mahallelere, kahvelere gidin konuşun…” da tamam ama…!

CHP Örgüt üyeleri mahallelere, kahvelere gittiklerinde neleri konuşacaklar, neleri anlatacaklar…? Hangi hedeflerden bahsedecekler…?

Kılıçdaroğlu, CHP’ye genel başkan olduğu 2010 yılından itibaren hedeflerini şöyle açıklıyordu: “Avrupa Birliği çağdaş bir dünya, NATO ise vazgeçilmez stratejik bir örgüt…”. Ayrıca her maddesinde (eşit vatandaşlık, ekümenik patrik gibi) bölücü unsurlar taşıyan AB-Kopenhag kriterlerini de CHP Parti programına koymuştu.

Kılıçdaroğlu’nun çağdaş dünya dediği AB Ülkeleri, Ermeni Soykırım iftirasını Meclislerinde arka arkaya kabul etmeye başladılar.

Kılıçdaroğlu, AB’nin her kararına peşinen razı, hiçbir kararına itirazı yok…!

Stratejik ortak gördüğü NATO, Libya halkını ve Kaddafi’yi bombalayıp petrollerine el koyduktan sonra PKK’nın Suriye’deki kolu PYD/YPG’yi askeri müttefik ilan etti.

7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde barajı aşması için PKK’nın siyasi kanadı HDP’ye açık destek verdi.

Bunların dışında Kılıçdaroğlu’ndan neler duyduk: Emekliye iki maaş ikramiye, asgari ücret 1.500 TL vaadi…!!

Son olarak da “Yüzyılın Projesi”,“Merkez Türkiye Projesi”,“Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi” olarak tanımladığı Lojistik/Depoculuk projesini ortaya attı. Lojistik/Depoculuk projesi ile yabancıların mallarını taşımak için gençlerimize TIR ve Forklift sürücülüğü, hamallık vaat etti.! Trabzon’daki konuşmasında bu konuya değinirken “Bu proje ile Arabı da Rus’u da herkes kazanacak” diyordu..!!!

Ne vizyon, nemisyon ama…!

Demek ki, CHP Örgüt üyelerinin mahallelerde, kahvelerde konuşacakları konuları belli; AB, NATO, PKK-HDP’ye destek ve Lojistik/Depoculuk projeleri…! İşleri zor ama, hadi kolay gelsin..!

Bu vizyon ve bu misyonla Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi taşıyamadığını kimler görecek, kimler ne zaman konuşacak…?

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Tarihi Nakkaş Yok Oluyor

Sıradakini Oku

Kış Lastiği Uygulaması 1 Aralık’ta Başlıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir