ÇATALCA ZİRAAT ODASI BAŞKANI SEYİT ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ

Çatalca Ziraat Odası Olağan Kongresi’ni, Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Oda Başkanı Seyit Çetin, güven tazeledi.

Kongreye Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ak Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Olcay Güvenci, MHP Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Hakan Göl,  Çatalca Muhtarlar Dernek Başkanı Ceyhun Koç, Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Baysal Ergun, Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sacit Şık, Türk Kızılay Çatalca Şube Başkanı Hüseyin İzgi, Çatalca Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Seyfettin Üner, Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Çatalca Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüsmen İlhan ve çiftçiler katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, kongrede şu ifadeleri kullandı: “Tarım ekonominin en önemli parçası. Bende bir çiftçi çocuğu olarak burada konuşurken onların nereden nasıl geldiğini az çok belki profesyonel olarak yapan büyüklerimiz kadar bilmeyebilirim ama işin içinde olduğumuzdan dolayı sıkıntıların, yapılacak işlerin neler olduğunu az çok tahmin edebiliyoruz.”

Genç kadro iş başında…

Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, kongre sonrası yaptığı açıklamada “Genel kurulumuzu bitirdik. Sevgili delegeler bir kez daha bizi başkanlığa yönetimimizle birlikte layık gördüler. Bu dönemde meclis ve yönetim kadromuzu gençleştirdik. Yeni arkadaşlar katıldı bize. Bazı arkadaşlar ayrıldı. Daha çağı yakalamış daha modern bir yönetim anlayışıyla önümüzde bizi zorlu bir dört yıl bekliyor” dedi.

Çatalca Ziraat Odası yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Seyit Çetin, Yönetim Kurulu, Aydoğan Orhan, Murat Kaptan, Berkan Peker, Tuncay Güvenci, Ertan Özdemir ve Berkay Özhan.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

“BÜYÜKŞEHİR YASASI” İLE KÖYLÜYÜ PERİŞAN ETTİLER!

Sıradakini Oku

ÇATALCA’DA YEDİ GÜN YEDİ GECE EĞLENCE

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir