SEYFETTİN ÜNER GÜVEN TAZELEDİ

Çatalca Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nin tek listeyle gidilen olağan genel kurulda Seyfettin Üner, bütün üyelerin oyunu alarak güven tazeleyerek yönetimi Mustafa Ural, Hasan Koç ve Ersan Elmaz 4 yıl için yeniden seçildiler.

Divan Başkanlığına Çatalca Muhtarlar Dernek Başkanı Ceyhun Koç, katip üyeliklerine Gökhan Gök ve Berkay Özkan seçildi. Başkan Seyfettin Üner, kısa bir konuşma yaparak, “Yapılan genel kurulumuzun bölgemize tarıma, ortaklarımıza ve Trakya Birliğe hayırlı olmasını dilerim” dedi. Olağan genel kurulda Kooperatif Müdürü Hüsmen İlhan, faaliyet raporlarını ve denetim raporlarını okudu. Yapılan müzakereler sonrası Kooperatif ortaklar tarafından faaliyet raporları ve denetim raporları ibra edildi.

Genel kurula katılan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de bir konuşma yaparak, “Çatalca İstanbul’un göz bebeği ilçelerimizden bir tanesi. Yaptığımız bütün toplantılarda hep şunu söylemişimdir. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tarım ile ilgili yaptığım konuşmada Çatalcayı farklı bir noktada değerlendirmek gerekiyor. Bugün üreten çiftçi ile beraber olmak, bir çiftçi çocuğu olarak bana da mutluluk veriyor. Çünkü ne zahmetler çektiğinizi az çok kendi ailemizden etrafımızdan çok iyi biliyoruz” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

BAŞKAN NİYAZİ UYAR’IN OĞLU YENİ YUVASINA UÇTU!

Sıradakini Oku

ENGİN ALTAY: ÇATALCA RANT BÖLGESİ OLMUŞ!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir