İYİ Parti Çatalca, Yeni Adresinde Hizmet Verecek

İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanlığı daha iyi hizmet sunmak amacıyla Ferhatpaşa Mahallesi Ulus Caddesi No: 12 (Otobüs durağının yanı) adresine taşındı.

Yeni ilçe binasının açılışına, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Abdul Ahat Andican, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı İsmail İp, CHP Çatalca İlçe Başkanvekili Eftal Korkmaz, il yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YENİ ADRESTE, FARKLI YOLCULUK

İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı İsmail İp yaptığı konuşmada, “Eski binamızda çok kıymetli il başkanım daha uygun bir binanın bulunması gerektiği telkininde bulunmuşlardı. İnşallah bizler yeni ilçe binamızın kendilerinin direktiflerine uygun olarak bir yer kurmuşuzdur diye düşünüyorum. Açılışını yapacağımızın yeni binamızın inşallah daha güzel daha hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler şahsım ve ilçe yönetimi olarak kurucu değerlere sahip Atatürk ilke ve inkılaplarını gönülden benimsemiş her zaman her şeyden önce kendi milletimizin kendisine güvenerek olmayacak emeller peşinde koşmaksızın milletimiz ve memleketimiz gerçek saadet ve selametine çalışmak görevinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Birilerinin dediği gibi değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütün olarak ebediyen var olacağına inanan bir ekip olarak çalışıyoruz. Bu inandığımız uhdeler doğrultusunda ve özelikle partimizin de genel başkanımızdan başlayarak en ücra köşedeki üyemiz dahil parti program ve tüzüğüne uygun genel merkezimizdeki idare kademesindeki büyüklerimizin yapmış oldukları her türlü faaliyetlere, hazırlıklara gönülden inanarak emin olarak İYİ Parti de yer aldığımızı özellikle belirtmek istiyorum. Bizler hiçbir zaman siyaseti kavga konusu değil her zaman için milletimize memleketimize çok değerli hemşerilerimize hizmet aracı olarak gördüğümüzü özellikle belirtmek istiyorum. Bu sebeple de her nasılsa siyaseten veya herhangi bir şekilde bir araya geldiğimiz kimselerle eğer bir gün ayrı düşer isek biliniz ki hiçbir zaman ayrıldığımız yeri kötülemek karalamak gibi bir alışkanlığımız olmamıştır olmayacaktır. İnsanların bir vesileyle kendine ait olduğu yerlere ayrılmasında saygı duyuyoruz. Ama hiç kimse bizden bu yönlü kavga veya ayrı düştüğümüz yerleri karalamak kötülemek gibi bir davranış beklememelidir” dedi.

“YENİLİKLERLE HEP ‘İYİ’ OLACAĞIZ”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “İsmail Başkanım doğru söyledi ben kendisi göreve başladığında bir önceki ilçe binasında başkan biz buraya sığmayız burayı büyütmemiz lazım demiştim oda en kısa süre içerisinde daha geniş bir yere çıkacağını o gün taahhüt etmişti. Bugünde o taahhüttünü yerine getiriyor. Niye öyle demiştim o gün çünkü bizim 2018’de bugüne kadar bütün İstanbul’daki oy oranımız son yaptırdığımız ankette ikiye katlamış. Büyüyen bir partiyiz mekanlara sığmıyoruz. Buraya da sığmayacağımız aşikardır.  İnşallah hayırlara vesile olur. Mekan değişikliğinde fayda vardır. Mekanlar binalar içindeki insanların emeği enerjisi çabası olduğu taktirde faydalı olur. Aksi taktirde bir ihtiyacı karşılamaz” açıklamasını yaptı.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

GERÇEKLERİ GİZLEYEN BİRİLERİ BİZİ KANDIRIYOR!

Sıradakini Oku

Çatalca Kaymakamlığı “Ticaret Köprüsü” İle Sınırları Aştı!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir