Çocuklar Spora Doyacak

Çatalca Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde; Hentbol, Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate ve Güreş branşlarından oluşan yaz okulları açılışını gerçekleştirdi.

Açılış Törenine; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Belediye Başkan Yardımcıları Fehmi Akyüz, Hüseyin Aydın, İkram Kaya, Ömer Erçin, Belediye Genel Koordinatörü Yasin Halit Aksoy, Muratbey Mahalle Sorumlusu ve Meclis Üyesi Lokman Naroğlu, Başkan Danışmanı Bahadır Süğür ve vatandaşlar katıldı.

Çatalca Belediyesi Spor Akademisi’nde bir konuşma yapan Başkan Mesut Üner, “Sevgili Çatalcalılar gerçekten en mutlu olduğum günlerden bir tanesini yaşıyorum. Çünkü siyasi yaşantım boyunca yapacağımız en önemli projelerden bir tanesi de Çatalca’da Spor Akademisini kurmaktı. Çünkü sporun içerisinden gelen birisiyim ve hep sporla iç içe oldum. Spor da benim yaşantıma çok şey kattı. Bu projeyi başlatırken Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve Başkan Danışmanlarıma, Müdürlerime ve Teşkilatımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projeyi şimdilik başlangıç olarak görüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunun daha iyisini yaparak devam ettirmek istiyoruz. Biz sporu yalnızca yaz okulu olarak değil, bütün bir yıl boyunca burada hocalarımızın da belirleyeceği gençlerimiz ile onlarda istedikleri takdirde kış okulu olarak ta devam ettirmek istiyoruz. Burada olan bütün arkadaşlarıma, bizimle beraber burada mücadele eden bütün herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yüzme Okulu Projesi!

Temmuz Ayının 22’sinden itibaren 5-8 yaş gurubunda yüzme okulu ile ilgili girişimlerde bulunduklarını belirten Başkan Üner, “Çatalcamız da bu şekilde imkânlar kısıtlı olmasından dolayı Selimpaşa’da bulunan özel bir okul ile anlaşma yaptık. 5-8 yaş aralığında bulunan 120 kişi ile sınırladık. Buradan ailelerimiz ile beraber o okula gidiş-dönüşünü sağlayacağız. Önümüzdeki yıl yüzme kursunu kendi bünyemizde açmak istiyoruz”  diyerek müjdeyi verdi.

Güreşçilerimize ve Karate Takımımıza Teşekkür

Başkan Üner “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Çatalcamızın ismini yaşatan bütün güreşçilerimize de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Uluslararası başarılara imza atan Karate Takımımıza da teşekkür ediyorum. Bu iki branşta benden önce kuruldu. Benden önce hizmet eden Cem Başkana da teşekkür ediyorum. Burada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çatalca’da 31 Mart’tan sonra hep şunu söylediklerini ifade eden Başkan Mesut Üner, “Bundan sonra Çatalcayı birlikte yönetmek için söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Ben şimdiden bütün ailelere ve bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Üner konuşmalarının ardından alanda bulunan vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca’da Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Rüzgarı

Sıradakini Oku

İzzettin’ne Gelen Kendini ‘Reset’leyecek

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir