İzzettin’ne Gelen Kendini ‘Reset’leyecek

İzzettin Köyü’nde açılan Reset Et Mangal müşterilerine şehrin gürültüsünden uzak doğayla iç içe olabilme imkânı sunuyor…

Reset Et Mangal, düzenlenen törenle açıldı. İzzettin Mahallesi Kestanelik Yolu üzerinde hizmet verecek olan işyerinin açılışı yoğun katılımla yapıldı.

Açılışa Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Çatalca Belediye Genel Koordinatörü ve Meclis Üyesi Yasin Halit Aksoy, Meclis Üyeleri Lokman Naroğlu, Hasan Gökçe ve Recep Yılmaz, CHP Çatalca Eski İlçe Başkanı Naci Özcan, Çatalca Belediye Eski Başkan Yardımcısı Ufuk Akın, CHP Çatalca Belediye Eski Meclis Üyesi Süleyman Seçilmiş, Gökçeali Mahallesi Muhtarı Ali Osman Özden ve misafirler katıldı.

İstihdama Katkı Yapacak

İlçede açılan her işletmenin Çatalca halkına hizmet noktasında önemli olduğunu belirten Başkan Mesut Üner, şöyle konuştu: “Çatalca’da açılan her yeni işletme ilçemizin gelişimine ve istihdamına da çok önemli katkı sağlamaktadır. Bugün açılışına katıldığımız bu işyerimiz işletme sahiplerine ve Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özbek, “İnşallah bize ve Çatalcaya hayırlı olur”

Reset Et Mangal işletme sahibi Ali Özbek, yol hikâyesini şöyle anlattı: “Daha önce İhsaniye’de üç dönüm üzerinde göletli balık tesisimiz vardı. Göletin üzerine buradaki gibi kamelyalar yaptık. Daha sonra burayla ilgili ‘Ortak olur musunuz?’ diye bir teklif geldi. Ortak olduk. Ardından ortak olduğumuz kişi ayrılınca biz kendimiz devam ettik. Bugünde açılışımızı gerçekleştirdik. İnşallah bize ve Çatalcaya hayırlı olur.”

Doğayla İç İçe…

Müşterilerin güler yüz ve kalite bulacaklarını ifade eden Ali Özbek, hizmet skalasını şu sözlerle ifada etti: “Sabahları serpme kahvaltı, et ve ızgara çeşitleri olacak. Adı üstünde buraya gelen kendisini doğal ortamda bulacak, kuş sesleri, su sesi ve şelalesiyle kendini ‘reset’leyecek. Çünkü, gelen müşterilerimizden bunu duyduk. Oda bize güç veriyor, umarım başarılı oluruz.”

 6 dönüm üzerinde 600 kişiyi ağırlıyor

İşletme hakkında bilgi veren Ali Özbek, “Tamamı 6 dönüm. 600 kişiye bir anda yemek verebiliyoruz. 200 kişilik kapalı alanımız var. Kır düğünü, toplu yemekler, organizasyonlar, dernekler ve siyasi partilerin toplantılarına da cevap verecek” ifadelerini kullandı.

Adres: Reset Et Mangal İzzettin Mahallesi Kestanelik Caddesi No:115 Çatalca / İstanbul

REZERVASYON

(0545) 851 12 47

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çocuklar Spora Doyacak

Sıradakini Oku

AYAK OYUNU!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir