Çatalca’da Kadın Duyarlılığı

Çatalca Kadın İnisiyatifi Gurubu Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda yardıma muhtaç çocuklar ve kadınlar için kermes düzenledi.

Çatalca Kadın İnisiyatifi Gurubu üyesi Gülen Türker, “Yardıma muhtaç çocuklarımız var. Onlara bu yardımı yapmak zorundayız. Arkadaşlarla bir olduk bu tamamen şahsi bir olay. Bizim siyasi bir parti yada kurumlarla ilgimiz yok. Arkadaşlarla bir olduk, kadın inisiyatifi olarak bu çalışmaları yapıyoruz. Halkın insanıyız halktan alıp halka vereceğiz. Biz kendimizden veriyoruz. İnşallah umutlarımız yeşerir” diye konuştu.

“Birlik ve beraberlik istersen yolun açık olur”
Çatalca Kadın İnisiyatifi Gurubu’nun bir diğer üyesi Tülin Karakullukçu ise, “Çocuklara dokunabilmek hele şu zamanda müthiş bir şey. Ülkemizin bize yaşattıkları diyelim kadınlarımızı çocuklarımızı şu zor günlerinde onlara dokunabilmek onların dertlerine sıkıntılarına çözüm bulabilmek adına bu kermesi yaptık. Çatalca’da kadınların duyarlılığı bizi gerçekten sevindiriyor. Geçekten çok iyiler. Hiçbir partiye üye değiller işte bu halkı bulabilmek, bu kadınları bulabilmek birlikte bir şeyler yapabilmek dünyanın en güzel şeyleri. Seversen dokunduğun yer çiçek olur. Birlik ve beraberlik istersen yolun açık olur” dedi. Çatalca Kadın İnisiyatifi Gurubu ayrıca kermeste Aşure de dağıttı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca’da Kültür ve Turizm Çalıştayı

Sıradakini Oku

Başkan Kara: Basketbol Çatalca’da gelenektir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir