Yeşil Sahadan Tribüne

Atamızın “Ben sporcunun ahlaklısını severim” sözünü İlker Özbek kanıtladı. Çatalcaspor’un U17 ve U19 takımlarında oynayan İlker Özbek, Son Kale taraftar grubu olarak ta Çatalcaspor’u yalnız bırakmıyor. Eskisi gibi aile ortamı yakalanmadan başarının olmayacağını ifade eden Özbek, “Biz her zaman Çatalcaspor’un destekçiyiz” diyerek Haber Müdürümüz Zafer Kara’nın sorularına şöyle yanıtladı.

Geçen sezonun başarılı takımı Çatalcaspor bu sene birlik, beraberliği yakalayamadığı için mi ilk yarıyı son sırada bitirdi?

“Öncelikle şunu söylemek isterim. Çatalcaspor bizim canımız, geçmişte bende formasını giydim. Alt yaş kategorilerinde o dönem A takımımız 3. Lige çıkmıştı. Biz de U17 olarak direkten dönmüştük. Şampiyonluk için finalde Hadımköyspora 2-1 mağlup olmuştuk. O dönem farklı bir dönemdi. Takım içinde tam bir aile havası vardı. Ama takımdan kastım sadece A takım değil, U16-U17-U19 hepsi bir bütün içindeydik yani kenetlenmiştik. O zaman bu takım tesisler yapım aşamasında olduğu için idmanları bütün takım olarak Ziya Altınoğlu’nda yapardık. Tabi bugünlere baktığımızda bir üst ligde olmamıza rağmen hiçbir taraftar şuan ki durumumuzdan memnun değildir diye tahmin ediyorum. İlkyarının ilk 6 hafta sadece bir mağlubiyet alan bir takımımız var. Ancak daha sonrasında ise işler acısı bir durum ortada. Maalesef ki son galibiyetimiz 6’ncı hafta aldık ve o döneme kadar liderliğe oynadık. Bireysel olarak baktığımızda oyuncularımız bu kadar düşük seviyede değiller. Ama takım olmayı beceremiyoruz. Bu çok açık. Sahadaki oyuncularda inanç göremiyorum, sadece ben değil kime sorsanız aynı şeyi düşünüyor. Biz taraftar olarak her zaman arkasında durduk. Durmaya devam edeceğiz.”

Birlikten güç doğar

Kadir Hocam bizim canımız ciğerimiz. Belli ki takım içinde bir takım problemler var.Kadir hocamızın yönetimdeki büyüklerimizin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden İlker Özbek takımın gidişatı hakkında şu ifadeleri kullandı: “Yanlışta anlaşılmak istemem. Taktik ve teknik açıdan hocayı eleştirebilecek konumda değilim ama demek istediğim yönetimdeki büyüklerimizin Kadir hocamızın arkasında dursunlar. Eskisi gibi aile ortamı yakalanmadan başarının gelebileceğini düşünmüyorum. Biz her zaman destekçiyiz köstek olmaya karşıyız. Hakkımız da yenilmiyor değil. Bunu tamamen hakeme bağlamak da doğru olmaz. Abilerim, kardeşlerim bir olalım, aile olalım. Taraftar olarak bir beklentimiz yok. Diyeceğim o ki, geçen sene bu takım 2. Lig’in kapısından döndü. Doğal olarak bu seneki beklenti yüksek oldu. Takım ilk 6 hafta liderliğe oynayınca bu beklenti iki katına çıktı. Umarım yeni transferlerimizle birlikte ligin 2. devresinde iyi bir ivme yakalayıp üst sıralardaki yerimizi perçinleriz.”

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Gözlerinden öperim…

Sıradakini Oku

Dışarıda Panter Evinde Kuzu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir