Dışarıda Panter Evinde Kuzu!

Sporla her engel aşılıyor. Yeşil sahalarda canla başla mücadele eden İzzettinspor da puan engelini aşıyor. 1.Amatör 1. Grupta mücadele eden İzzettinspor, ligin bitimine iki hafta kala Yeşilbayırspor ve Çantaspor ile zorlu bir yarışa girdi. “Deplasmanda kazanıyoruz. Nedense kendi sahamızda kazanamıyoruz” açıklamasını yapan Teknik Direktör Akın Yücel, zorlu yarış hakkında şu açıklamayı yaptı:

Amacımız İlk Dörtte Olmak
“Ligin başlamasına 15 gün kala iyi bir arkadaş grubu ile iyi bir takım yapmaya çalıştık. Yönetim belli olmadığı için kendi getirdiğimiz oyuncu gruplarıyla bir karma yaparak İzzettinspora yakışan bir takım oluşturduk. İstediğimiz oyun formatını oturtamadığımız için ilk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik. Birinci yarıdaki hatalarımızdan arınıp ikinci yarı bir çıkış yakaladık. Haftalar ilerledikçe lig şekillenmeye başladı. Son haftaya kadar ilk dörde olan takımların şansı var. Bizde planlarımızı ona göre yapıyoruz.”

Sıfırdan Zirveye Yolculuk
Futbolcularının Esenyurt ve Avcılar’dan geldiğini belirten Akın Yücel, konuyu şöyle özetledi: Futbolcularım hakikaten özveri gösteriyor. İdmanlara ve maçlara kendi imkanlarıyla geliyor.
Bu sene bizim en büyük handikabımız kendi sahamız. Biz kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bir galibiyet bir mağlubiyet aldık. Topladığımız puanların tamamına yakınını deplasmanda kazandık. Şampiyonluk yarışı yaptığımız takımlardan ikinci yarı itibariyle sadece Çantaspor’a mağlup olduk. Şimdi hedefimiz ilk 4’e kalan takımlar arasından sıyrılıp şampiyonluk kupasına uzanmak.”

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Yeşil Sahadan Tribüne

Sıradakini Oku

‘Kökü Dışarıda Cereyanlar’

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir