Uyuşturucu ile Mücadelede Taviz Yok

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel öncülüğünde gerçekleştirilen “Uyuşturucu ve Bağımlılık ile Mücadele” toplantısına katıldı.

 

Çatalca Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “İlçe Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı”  Kaymakam İnci Sezer Becel’in başkanlığında Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ile ilçe kurum ve müdürlerinin katılımları ile yapıldı.

 

“Atılması gereken adımlar konuşuldu”

Toplantıda uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumsal duyarlılığı arttırmak adına yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda; yeni kararlar alınarak uyuşturucu, alkol ve sigara konusunda kurumların yetki alanları, mücadele edilirken kurumlar arasındaki koordinasyonun önemi ve sağlanması, bağımlıların rehabilitasyonu ve takibinin belirli zaman aralıklarıyla yapılıp raporlanması, eğitim, spor gibi yararlı etkinliklerin yapılması ve mücadelede atılması gereken adımlar konuşuldu. Daha sonra fikir alışverişinde bulunuldu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Kayıp Aranıyor

Sıradakini Oku

Büyükşehir’den Okullara Bisiklet

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir