ÜNER “BU MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede koronavirüs önlemleri kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon seferberliğini yerinde inceleyerek, “Aylardır mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmalarımızı ara vermeden sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Pandeminin baş göstermesi ile birlikte Çatalca’da temizlik ve dezenfeksiyon seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin İhsaniye Mahallesinde yaptıkları çalışmaları yakından takip etti.

Belediye Başkanı Mesut Üner mahalle ziyaretinde, her gün mahallelerde korona virüsü salgınına karşı önlem amaçlı mekanik süpürge aracı ile süpürme, tankerle yıkama, çöp konteynırlarını dezenfekte etme, bölge temizliği ve yabani ot biçme çalışması gerçekleştiren ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vatandaşların Talep ve Önerilerini Dinledi

Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Mesut Üner, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu ve talep ve önerilerini dinledi.

Pandemi döneminde sağlığın öneminin bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Aylardır ilçemizde rutin temizlik hizmetlerimizin yanında korona virüsle mücadele ediyor mahallelerimizi dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz 13’er kişilik 2 ekiple her gün mahallelerimizde, mekanik araçlarımızla süpürme, özel solüsyonlarla yıkama, dezenfekte etme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 39 mahallemizi haftada 2’şer kez dezenfektesi gerçekleşiyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önemli. Bu nedenle bu mücadelemizi vermek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle vatandaşlardan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayı ihmal etmemelerini istedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Üner ve Sporseverler “Herkes İçin Spor ve Sağlık” Diyerek Yürüdü

Sıradakini Oku

“GÖREVE GELENLER KAÇAK GÜREŞİYOR”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir