Pazar Esnafından Başkan Mesut Üner’e Teşekkür

Çatalca için önemli bir projeyi hayata geçirerek üretici ile tüketiciyi Yöresel Ürünler Halk Pazarında buluşturan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çatalca’nın bereketli topraklarında yetişen ürünler ve mevsimsel sebze ve meyveler her pazar günü, hem Çatalcalı vatandaşlarla hem de İstanbul’un dört bir yanından alışveriş yapmak için gelen ziyaretçilerle buluşuyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in “Çatalcalı üretiyor, Çatalca kazanıyor” diyerek hayata geçirdiği pazar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Yöresel Ürünler Halk Pazarında

Halkımızdan gelen yoğun talep karşısında stant sayısı arttırılan ve ürün çeşidi çoğalan pazar alanında, hem ilçenin yoğurt, yağ gibi meşhur ürünleri yanı sıra geleneksel yöntemlerle üretilmiş ev yapımı turşu, tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası gibi birbirinden lezzetli yöresel tatlar ve nohut, fasulye, mısır, bulgur gibi bakliyatlar hem de mevsimsel taze meyve ve sebze satışları da tezgahlarda yer alıyor.

Başkan Mesut Üner Yöresel Ürünler Pazarına yaptığı ziyarette pazar esnafı tarafından hazırlanan bir sürprizle karşılaştı. Teşekkür pankartı hazırlayarak pazar alanına asan esnaflar Çatalca’ya 2. bir Pazar kazandırdığı için Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini dile getirdiler. Esnafların istek ve önerilerini dinleyen ve hayırlı işler dileyen Başkan Mesut Üner ara ara tezgah başına geçerek satışlarda esnafa yardım etti.

Projelerimizle Çatalca’mızda değişim ve dönüşüm gerçekleştiriyoruz

Alışveriş yapan vatandaşlarla uzun süre sohbet eden görüş ve beklentilerini dinleyerek taleplerini tek tek not aldıran Başkan Mesut Üner hayırlı alışverişler dileklerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak “Çatalca’mızda başlatmış olduğumuz projelerle büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız için Çatalca’mızın geleceği için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkanımız Mesut Üner’e yöresel ürünler pazarını kurduğu için teşekkür ederek kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Tarımda Kooperatifleşme Semineri

Sıradakini Oku

CHP ÇATALCA ÇOBAN’A EMANET

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir