MHP ÇATALCA İLÇE BAŞKANI HALİT UĞUR OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çatalca İlçe Teşkilatı 12. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Halit Uğur oldu. Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Mustafa Ertekin yaptı.

SOSYAL MESAFELİ SEÇİM

MHP Çatalca 12. Olağan Kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP İl Başkan Yardımcısı Ramazan Gök, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Engin Örs, MHP Çatalca Meclis Üyeleri Mahmut Acar ve Hakan Göl yer aldı. Kongreye COVID-19 önlemleri kapsamında yalnızca delegeler alındı.

ÜLKEM, MİLLETİM PARTİM VE BİZ MANTIĞI İLE HAREKET EDECEĞİM

Divan ve değerli delegeler hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, şöyle konuştu: “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik temalı kongremize hoş geldiniz. İki dönemden beri MHP Çatalca içe yöneticisi olarak genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin emrinde il başkanlığımızın direktifleriyle görev yapan bir arkadaşınızım. Kısa bir süre önce ilçe yönetim kurulu kararı ile ilçe başkanı oldum. Ardından yönetim kurulu kararı ile kongre çalışmalarımıza başladık. Genel merkez ve il başkanlığımızın talimatlarıyla siz değerli delegelerimizin karşısına çıktık. Lider, Teşkilat ve doktrin esasına dayalı önce ülkem ve milletim sonra partim ve biz mantığı ile hareket edeceğimden herkesin emin olmasını isterim.”

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ÇATALCA KAYMAKAMI ERMİŞ’E ZİYARET TURU

Sıradakini Oku

EŞEKÇİ DERESİ CEZBEDECEK

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir