MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA YENİ BİR SPOR SALONU DAHA

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede sporu geliştirmek, çocukların sporla iç içe yetiştirilmesini sağlamak için spor tesis ve salonlarının sayısını artırıyor. Fitness salonu, tenis ve karate gibi birçok sporun yapılabildiği Atatürk Spor Kompleksi, ilçenin adının ata sporumuz güreşle özdeşleşmesini sağlayan ve sırtları yere gelmeyerek birçok turnuvadan madalyalarla dönen güreşçiler için de tam donanımlı bir güreş salonu yapıyor.

Çalışmalar hız kesmeden devam ederken Çatalca Belediyesi Güreş Salonu’nun yapım aşamalarını yakından takip eden Başkan Mesut Üner, güreşçilerin rahatlıkla antrenmanlarını yapabileceği, küçük turnuvaların düzenlenebileceği güreş salonunun çok kısa bir süre sonra açılacağının müjdesini verdi.

Başkan Mesut Üner yaptığı açıklamada; “İlçemizde sporu geliştirmek, çocuklarımızı sporla iç içe yetiştirmek için spor tesis ve salonlarımızın sayısını artırıyoruz. Güreşçilerimizin rahatlıkla antrenmanlarını yapabileceği, küçük turnuvaların düzenlenebileceği bir güreş salonu yapıyoruz. Biliyoruz ki spora yapacağımız her yatırım, çocuklarımızın spor yaparak yetişmesi için yapacağımız her hizmet, onların daha sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmesine vesile olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

SPORCULAR OLİMPİK HAVUZDA YETİŞECEK

Sıradakini Oku

MEHMET ÇOBAN, “İL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir