Hoş Geldin Bebek…

Çatalca Belediyesi ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileleri ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaşıyor.

Çatalca Belediyesi “Hoş Geldin Bebek” projesiyle farklı bir uygulamaya imza attı. Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden biriside, “Hoş Geldin Bebek Projesi” oldu.

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz” sözlerini her fırsatta dile getiren Başkan Üner’in talimatlarıyla başlayan projede, yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek minik bebeğin ömrünün hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Farklı bakışlar…

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş “Geldin Bebek Projesi” kapsamında Başkanı Üner’in eşi Aydan Üner ve Meclis Üyesi Tuba Uzun, Betül-Burak Öktem Ailesinin 34 günlük bebeği Akif Buğra, Havva-Yalçın Özmen Ailesinin 22 günlük bebeği Mete, Aslı- Yıldıray Atak Ailesinin 63 günlük bebeği Öykü, Mihrap- Alican Berber Ailesinin 25 günlük bebeği Bade, Özge-Ali Küpeli Ailesinin 21 günlük ikiz bebekleri Arya-Ata ve Ayşenur-Şeref Çavuş Ailesinin 26 günlük bebeği Mustafa

Uras’ı evlerinde ziyaret ederek “Vatanımıza, milletimize ailesine hayırlı bir evlat olsun” paralosuyla yeni doğanları evinde ziyaret eden Başkan Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Meclis Üyesi Tuba Uzun dünyaya gelen çocuklarının vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

Aileler memnun

Başkan Üner’in bu projeyi oldukça önemsediğinin ifade edildiği ziyaretlerde Üner ve Uzun, ailelere her türlü sıkıntılarında belediyemize ulaşabileceklerini ve Çatalca Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler “Bizleri düşünerek böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” sözleriyle konuklarını uğurladı.

Annelere destek

Başkan Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu ve yeni doğan bebek için ihtiyaç duyulabilecek her ürünün yer aldığı hediye edildiği, Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İmamoğlu’na Roman Desteği

Sıradakini Oku

Kendin Çal Kendin Oyna

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir