Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkan Adayı Hüseyin Daver Seçim Beyannamesini Yayımladı

Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor. Kongre 10 Ekim’de Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılacak. Başkan adaylarından Hüseyin Daver’in seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı. Seçim beyannamesinde şu ifadeler kullanıldı;

1- Ben değil, biz olarak hareket edilecek.
2- Sendikamızın değerleri olan LİYAKAT, SADAKAT ve VEFA ilkelerine zarar getirilmeyecek.
3- Enerjimiz, üyelerimizin özlük haklarının iyileştirmesi doğrultusunda harcanacak.
4- Hemen her sektördeki firma ve kurumlar ile anlaşma yapılıp, üyelerimizin daha uygun fiyata hizmet ve ürün almaları sağlanacak.
5- Şeffaf ve sorgulanabilir bir yönetim sergilenecek.
6- Amacımız bürokrasiye, siyasete ve STK’lara yön vermek değil, üyelerimize güç vermek olacak.
7- Arnavutköy ilçemizde, üyelerimizin bir arada olabilmesi için bir yer tahsis edilecek.
8- Arnavutköy ilçemizde birinci önceliğimiz, küçük bir zümrenin değil, tüm üyelerimizin menfaatleri olacak.
9- Arnavutköy ilçemizde okullar bölgelere bölünüp, koordinatör atanacak, hizmetin daha iyi ve hızlı ulaşması sağlanacak.
10- Üyelerimize kişisel gelişimleri adına, seminer ve konferanslar düzenlenecek.
11- Üyelerimize il içi ve il dışı olmak üzere sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler düzenlenecek.
12- Yılda iki kere tüm üyelerimizin katılımı ile yemekli toplantı gerçekleştirilecek.
13- Üyelerimiz, önemli günlerinde (Kadınlar Günü, Öğretmenler Günü vb.) unutulmayacak, sadece bir mesaj ile değil birebir tüm üyelerimiz ziyaret edilecek.
14- Ziyaretlerimiz sadece okul idarelerinin odalarına değil, ÖĞRETMENLER ODASINA da olacak.
15- Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza kaliteli bir eğitim sağlamak amacıyla Arnavutköy ilçesinde bulunan diğer Sendika yönetimleri ile toplantılar yapılacak ve iş yükünü artıran Angarya işlere karşı ortak hareket edilecek.
16- Kararlar üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda alınacak.
17- Üyelerimizden kesilen aidatlar yine üyelerimiz için kullanılacak.
18- Hedefimiz, üyelerimize iyi, güzel, güler yüzlü hizmet etmektir.

Değerli Sendika Üyelerimiz!
Uzun bir maratonun son dönemecine girmiş bulunuyoruz. Arnavutköy ilçesinde “her üyemize eşit mesafedeyiz düşüncesi” ile birlikte, bir tane üyemiz olan okullarımız da dâhil tüm okullarımızı ziyaret ettik. Sendikamız sadece müdürlere yönelik bir sendika değildir. Bu sebepledir ki ziyaretlerimizi, öğretmenlerimizin odalarında da gerçekleştirdik. Öğretmenler odasında, mevcut yönetimi kimsenin tanımaması ve bizleri görünce oluşan memnuniyet, aday olarak ortaya çıkışımızın gerekliliğini bir kez daha ortaya koymuştur.
Üzerimize atılmaya çalışılan onun ya da bunun adamı yakıştırmalarına karşı eğitimci duruşumuzdan asla taviz vermedik. Bizler mevcut ilçe yönetiminin yapamadıklarına talibiz. Dört senedir yapamadıkları, yapamayacaklarının teminatı olmuştur. Seçim beyannamemizde de belirttiğimiz faaliyetler, vaad değil, bir sendikanın üyelerine yaptığı ve yapması gereken rutin faaliyetlerdir.
Gelişen Arnavutköy’de vizyon sahibi sendika yönetimine ihtiyaç vardır. Bizim yönetimimiz, eğitim adına, duruş adına bu vizyona sahiptir. Güçten yana değil, hak ve hakikatten yana iradenizi göstererek, sandıkta bize destek verin, bu işin nasıl yapılacağını sizler ile tüm Arnavutköy eğitim camiasına gösterelim.
İlk icraatımız, 26 Ekim 2018 Cuma günü, tüm üyelerimiz ve basın mensuplarının katılımı ile yapacağımız yemekli toplantı olacaktır. Yemekli toplantımızda genel merkezimizin aldığı “Angaryaya Hayır” kararını sizlerle birlikte yüksek sesle haykırarak çalışmaya başlayacağız. Bunların hepsini, siz değerli üyelerimizin vereceği bir oy’un gücü ile yapacağız. Sen Arnavutköy eğitiminin yapı taşısın. Sen Arnavutköy’e yön veren geminin kaptanısın.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Bisiklet Grubu (ÇABİS) Kuruldu

Sıradakini Oku

Eftal Korkmaz Meclis Üyesi Aday Adayı mı?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir