ÇATALCA BELEDİYESİ 500. BEBEĞE ‘HOŞ GELDİN’ DEDİ

Başkan Mesut Üner’in başlattığı  ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Çatalca Belediyesi bugün 500. bebeğe hoş geldin demenin mutluluğunu yaşıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından başlatılan ve yeni bebek sahibi ailelerde büyük bir heyecan oluşturan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor. Proje ile İlçede ikamet eden anne, babaların sevinçlerini paylaşmak ve tebrik etmek için hediyelerle ziyarete gidiliyor ve “Hoş geldin bebek” deniyor.

‘Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz’ sözlerini her fırsatta dile getiren Başkan Üner’in talimatı ile başlayan projede bugün Çatalca Belediyesi 500. bebeğe hoş geldin demenin mutluluğunu yaşıyor. Vatandaşlardan büyük takdir toplayan proje kapsamında Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ettiler.

Kültür Müdürlüğü’ne başvuran ailelerden; Damla – Volkan Kurtan çiftinin bebekleri Barlas’ı, Elif – Ömer Telli çiftinin bebekleri Yekta’yı, Tülay – Meriç Güleç çiftinin bebekleri Elif Ela’yı, Derya – Haydar Turhal çiftinin bebekleri Muhammed Ali’yi, Kübra – Önder Sezgin çiftinin bebekleri Emirhan’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ile Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun yeni doğan çocukların ‘Vatanına, Milletine ve Ailesine Hayırlı bir evlat’ olması temennisinde bulundular.

Aileler Memnun

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler, ‘Bizleri düşünerek böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz’ diyerek misafirlerini uğurladılar.

Üner, Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde hep yanında olacağız

Başkan Mesut Üner’in “Çatalca Belediyesi olarak vatandaşımızın iyi ve kötü gününde hep yanında olmaya devam edeceğiz. Hoş Geldin Bebek Projemiz biz görevde olduğumuz sürece devam edecektir” sözleri ile önemle üzerinde durduğu Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuran vatandaşlar yararlanmaya devam edecek.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

BAŞKAN ÜNER, YAŞAM VE BECERİ ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sıradakini Oku

BAŞKAN ÜNER NEZİHA TEYZENİN DURUMUNA KAYITSIZ KALMADI

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir