Büyük vefasızlık

Çatalca Belediyesi’nin 10 Mayıs 1990 yılında SHP Genel Sekreteri Deniz Baykal tarafından açılışı yapılan Pazar yeri ve Kapalı Çarşı’nın 2012 yılında tadilatını yaparak sanki yeni bir hizmet yapılmış gibi 2012 tarihini atması tepkilere neden oldu.
Tadilat sonrası 2012 tarihi atıldı
Çatalca’da Pazar yeri ve Kapalı Çarşı 1990 yılında yapıldı ve açılışını dönemin SHP Genel Sekreteri Deniz Baykal, Çatalca Belediye Başkanı Fırat Aykut ve SHP İlçe Başkanı Kasım Kolcuoğlu yaptı. Kurdele birlikte kesildi ve Çatalca halkının kullanımına sunuldu. Ancak Çatalca Belediyesi 2012 yılında Pazar yeri ve Kapalı Çarşı’nın tadilatını gerçekleştirdi. Tadilat sonrası 2012 tarihi atıldı ve sanki yeni yapılan bir hizmetmiş gibi gösterildi.
Vatandaşlar durumu vefasızlık olarak niteleyerek, “Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve yetkililer dönemin yöneticilerine karşı vefasızlık yapmıştır. Bu hizmet 1990 yılında kıt imkanlarla yapılmıştır ve o dönemin yetkilileri tarafından açılışı yapılmıştır. Onlara vefa gösterilmeliydi” diyerek tepki gösterdiler.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Akyüz Karadenizliler Dernek Başkanı seçildi

Sıradakini Oku

‘Başkanla Akşam Sohbeti’

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir