BECEL, “İLÇE OLARAK DAYANIŞMA RUHUNU GÖSTERDİK”

“Elazığ’a Sıcak Dokunuş” sloganıyla Çatalca Kaymakamlığı’nın başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeler, Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’in öncülük ettiği; vatandaşlarımızın, mahalle muhtarlarımız ve kamu kurumlarının destekleriyle, tamamen gönüllülük esası çerçevesinde yürütülen kampanyada toplanan kuru gıda, battaniye ve ısıtıcı yardımları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Çatalca Halk Eğitim Merkezi önünden, edilen dualarla birlikte Elazığ’a ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Toplamda Üç Yardım Tırı Bölgeye Gönderildi

Çatalca ilçesinden deprem bölgesine geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde de Çatalca Belediyesi’nin öncülüğünde, yine tüm kamu kurumlar ve Çatalca halkının destekleriyle gönderilen iki yardım tırının ardından toplanan bu yardımlar, Çatalca’dan bölgeye gönderilen toplamda üçüncü yardım tırı oldu.

Kaymakam Becel’den Dayanışma Mesajı

Törende konuşan Kaymakam İnci Sezer Becel, ilçe olarak dayanışma ruhunun gösterilmesinin önemli olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı; “Önemli olan dayanışmanın gösterilmesi, bu ruhun yansıtılması. Allah ülkemize bir daha böyle felaketler göstermesin. Bir kez daha, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

SEÇİMLERDE KADINLAR FARK YARATIYOR

Sıradakini Oku

BAŞKAN ÜNER, YAŞAM VE BECERİ ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir