AYDOĞAN: YARDIMDA BİLE AYRIŞTIRMA VAR

COVIT-19 salgını nedeniyle siyasiler yaptığı ziyaretlerle zor durumda kalan vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan da, Çatalca esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gökmen Güneş, CHP Çatalca İlçe Başkanı Mimar Mehmet Çoban, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Yönetim Kurulu ve partililer ile birlikte vatandaşın sorunlarını dinledi.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan, ziyaret sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamasından satırbaşları…

İl Başkan Yardımcımız, ilçe başkanım ve parti örgütümle beraber virüs tablosunun sosyal kurallarına uyarak esnafı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Virüste olsa başka bir şeyde olsa bu sokaklardan bizi kimse çıkaramaz diyoruz. Virüse meydan okuyarak sokaklarda çalışma yapıyoruz. Tabii ki tıbbın bize önerdiği kurallara uygun olarak çalışıyoruz. Neden sokaklardayız? Cumhuriyet Halk Partisi hep söylüyoruz kimsesizlerin kimsesidir.

Sıradan olmayan bir dönemden geçiyoruz. Üretmemiz gereken çözümlerin bu sokakların kalp atışları ile beraber eşleşmesi gerekiyor. Çok üzgünüm salgın döneminde ürettiklerimizin tamamını Türkiye’nin bütün siyasi kuruluşlarıyla, bütün sivil kuruluşlarıyla ve yönetenleriyle paylaşabilme yeteneğimizin olmasını çok isterdik. Ama çok ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı bir dil kullanılıyor özellikle iktidar tarafından yerel yönetimlerdeki başarılı olan belediye başkanlarımızı ve örgütümüzü bir şekilde hasmane bir dille beraber sokaklardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Hayır diyoruz bu sokakların derdinin çözümü biziz diyoruz. O yüzden Çatalca’dayız.

Çatalcaya büyük bir ihtimalle partililerimiz tarafında belediyelerimiz tarafından halkımız tarafından zor anlara ilişkin bazı çözümler üretilmiştir. Ama biz eksik kalanları görmeye geldik ihtiyaç olanları görmeye geldik. Çözüm önerilerini birlikte konuşmaya geldik. Biz seçimden seçime değil her dakika bu sokaklarda olacağımızı milletimizle beraber yol yürüyeceğimizi anlatmaya geldik. Önemli bir ekonomik sorununun eşiğindeyiz. Hatta Çatalcayı ilgilendiren başka sorunlarında eşiğindeyiz. Tarıma ilişkin tedbir alınmamış bir süreç söz konusu.

Önümüzdeki dönemde umarım ve dilerim ki halkımız bundan kaynaklı olağanüstü etkilenmesin tarımsal hamlelerin gecikmesinden kaynaklı olarak bir gıda sorunu yaşamayalım. Geç tedbir almaktan kaynaklı bazı sorunlar yaşayacaksakta Cumhuriyet Halk Partisini örgütleri, demokrasiye inananlar dayanışma kültürünü daha da pekiştiriyorlar. O kısmı da dayanışarak aşmamız gerektiğinin bilincini yerleştirmeye çalışıyoruz.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ONLİNE ÜZERİNDEN FARKLI YOLCULUK

Sıradakini Oku

SPORCULAR OLİMPİK HAVUZDA YETİŞECEK

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir