18. Çatalca Erguvan Festivali değerlendirme toplantısı yapıldı

Bu yıl 18.’si gerçekleştirilecek olan Çatalca Erguvan Festivali öncesi Mahalle Muhtarları, Kurum temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Basın Mensuplarının katılımıyla festival etkinlikleri hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

25-30 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek 18. Çatalca Erguvan Festivali hazırlık toplantısı Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde, Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapıldı. Festival’in detay programını Başkan Yardımcısı Ufuk Akın anlattı.

Görüş alışverişinde bulunuldu

Başkan Cem Kara, Erguvan Festivali etkinliklerinin her geçen yıl bir önceki yıldan daha renkli ve görkemli geçmesi için çalıştıklarını söyledi. Erguvan FestivaliileÇatalca’nın yaşamını, kültür ve sosyal hayatını yansıtan aynı zamanda toplumun tüm kesimine hitap eden bir etkinlik yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kara, bunu da etkinliklere halkın verdiği destekle başardıklarını aktardı. Festivale olan katkıları dolayısıyla katılımcılara da teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her yıl olduğu gibi çeşitli etkinlikler, konserler ve yağlı güreşlerle dolu dolu bir festival geçmesini ümit ettiklerini söyledi. Toplantı karşılıklı değerlendirmeler ile devam etti.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Fıratlı; İstediği yere, istediği fiyatı koyabiliyorlar

Sıradakini Oku

Kürtler yahudileşir mi?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir