Uysal; Çatalca’yı örnek bir belediye yapacağım

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nde yarış başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve Milletvekili adaylığı da yapmış olan Taşkan Uysal Çatalca Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çatalca Belediye Başkan aday adayı olan Taşkan Uysal, İlçe binasında partililerinde katıldığı toplantıda aday adaylık formunu ilçe Başkanı Halil Gök’e teslim etti.

“Kim belirlenirse belirlensin yanında olacağız”
Çatalca CHP İlçe Başkanı Halil Gök bir konuşma yaparak, “10 yıldır Çatalca da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağı bu belediyede. Önümüzdeki 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle yine Cumhuriyet Halk Partisi’nde kalacaktır. Burada isimler hiç önemli değil, bir yere gittiğimizde Çatalca nerde dendiğinde gururla onurla Cumhuriyet Halk Partisi’nde diyoruz. Bu şeref bize yeter. Bu kendi içimizdeki yarışta ben Çatalca ilçe örgütüm olarak yönetim kurulu, kadın kollarımız, gençlik kollarımız her kim belirlenirse belirlensin aday olarak ben buradan bunun sözünü de veriyorum yanında en samimi duygularla bütün gücümüzle Çatalca İlçe örgütü olarak çalışacağız. Çatalca’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyesini devam ettirmek adına yanında olacağız” dedi.

“Görevler esnasında iktidar şu parti bu parti demedim”
Gücünü halktan aldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan aday adayı Taşkan Uysal, “Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde ilçe yöneticiliği, başkan yardımcılığı, beldeler ve köyler komisyon başkanlığı 10 ve 11. dönem İl Genel Meclis üyeliği, üç yıl İstanbul İl yöneticiliği, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde 3. Bölge milletvekili adayı oldum. Asıl önemlisi benim için 10 ve 11. dönem il genel meclisine Çatalca halkının gücüyle hizmet etmek oldu. Bunun yanında Çatalcam da ne kadar demokratik kitle örgütü var ise ya başkanlığında ya da yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Ben bu gücümü birinci derece ideolojimden, ikinci derece çok değerli Çatalcalı dostlarımdan aldım. Değerli arkadaşlarım Çatalca’nın 39 mahallesinde yaptığım görevler esnasında iktidar şu parti bu parti demedim. İstanbul İl Genel Meclisi’nde sizlerin verdiği güç ile buralarda her sokakta, her mahallede, her evin önünde karış karış el izlerim ve ayak izlerim var. Çatalcama bana bugüne kadar verdiği bu görevlerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Arkadaşlar ben gücümü makamda güçlülerin yanında değil sürekli sizlerin arasında dolaşırken, bulunurken sizlerden kimsesizlerin kimsesi olarak mazlumlardan ve hizmete ihtiyacı olan halkımdan aldım. Çatalcama borçluyum. Çatalcamı az önce söylediğim mahalle muhtar arkadaşlarımla, bu görev bana tevdi edildiği zaman kent konseyleriyle, mahalle komiteleriyle birlikte yöneteceğim. Sürekli ben varım değil, biz varız anlayışını ilke edinip bu ilke çerçevesinde Çatalca’ya daha iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Benim yarışım kesinlikle ve kesinlikle Ahmet gitsin Mehmet gelsin yarışı içerisinde değildir. Böyle olmadım olmam. Ben yerel yöneticiliğin ne olduğunu Çatalca’nın nasıl yönetilmesi gerektiğini, nasıl yöneteceğimi bu görev tevdi edildiği andan itibaren açıklayacağım projelerle göreceksiniz. Gerçekten Türkiye’ye örnek bir belediyenin, yerel yönetimlerde sosyal belediyecilik anlayışının ışığının nasıl yakıldığını bu kardeşiniz sizlere gösterecek buna emin olun” diye konuştu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Kara: Bu İlçenin Muhtarlarıyla Gurur Duyuyorum

Sıradakini Oku

Korkmaz; CHP Türkiye’nin kilit partisidir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir