THK Çatalca’da yeni bir sayfa açtı

Yaklaşık üç yıl önce çeşitli sebeplerden dolayı kapatılan ve yeniden açılan Türk Hava Kurumu Çatalca şubesi dernek binasında ilk olağan kongresini yaparak yeni bir sayfa açtı.

Türk Hava Kurumu (THK) Çatalca Şubesi dernek binasında yapılan kongrede tek aday olan Mustafa Çakıltaş başkanlığa seçildi. Divan Başkanlığını Av. Alaattin Çakıltaş, katip üyeliklerini Kasım Kocatürk ve Celal Yıldırım yaptı.

“Ülkemiz için hayati önem arz etmektedir”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından söz alan Divan Başkanı Av. Alaattin Çakıltaş Çatalca’ya tekrardan Türk Hava Kurumu’nun kurulduğu için memnuniyetini dile getirerek, havacılığın askeri, ekonomik, sosyal ve siyasal önemine değindi. Çakıltaş, “Askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak, havacılık faaliyetleri için gerekli araç ve gereçleri hazırlamak,  personel yetiştirmek ve uçan bir Türk Gençliği meydana getirmek ülkemiz için hayati önem arz etmektedir” dedi.

thk1

Mustafa Çakıltaş teşekkür etti

Ardından tek liste ile gidilen kongrede Mustafa Çakıltaş başkanlığa seçildi. Seçildikten sonra söz alan Çakıltaş bir teşekkür konuşması yaparak, “Öncelikle bu görevi bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum.” diyerek üyelere teşekkür etti.

 

Seçilen yönetim şu isimlerden oluştu; Başkan Mustafa Çakıltaş, Murat Maraş, Kasım Kocatürk, Erdal Yılmaz ve İzzet Dövi.

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

“Dernek başkanımızın ve yönetimin her zaman yanındayız”

Sıradakini Oku

Stratejik Plan’da Planlama Yok mu?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir