MHP’li Meclis Üyesi Toprağa Verildi

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve hastalığa yenik düşen Çatalca Belediye Meclis Üyesi MHP’li Meral Aydoğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören Çatalca Belediye Meclis Üyesi MHP’li Meral Aydoğan’ın ani ölümü herkesi yasa boğdu. Aydoğan’ın ölümünün ardından Çatalca Belediyesi’nde bir tören düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, farklı partilerden çok sayıda kişide MHP’li Meral Aydoğan için gerçekleştirilen programa katılarak son görevini yerine getirdi. Törende konuşan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Aydoğan’dan bahsederek, “Acımız büyük, Meral Hocamızı böyle uğurlamak istemezdik. İsterdik ki ilçemiz onun hizmetlerinden yararlansın. Ben Çatalca’nın bir evladı olarak uzun yıllar Anadolu’da görev yaptım. Çatalca’ya geldiğimde oğlumun okula kaydını Meral Hocamız yaptı. Meral Hocamız ve öğretmen arkadaşları Ferhatpaşa İlkokulu’nu bir marka yaptı. On binlerce vatan evladını bu ülkeye hizmet etmek için yetiştirdi. Biz kendisine bütün haklarımızı ve hukukumuzu helal ettik. Ailesinin acısı hepimizin acısı, belediyemizin, Milli Eğitim camiasının, Çatalca’nın acısıdır” dedi.

Göz Yaşlarıyla Uğurlandı
Belediye’de düzenlenen törenin ardından MHP’li meclis üyesinin naaşı, omuzlarda cenaze namazının kılınacağı Ferhatpaşa Camii’ne getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Meral Aydoğan’ın cenazesi, gözyaşlarıyla Ferhatpaşa Mezarlığı’na defnedildi.
Düzenlenen cenaze törenine, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Çatalca eski Belediye Başkanları İsmail Fırat Aykut ve İsmail İp, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, MHP Çatalca Eski İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, Çatalca Belediyesi daire müdürleri ve personeli, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Kültür ve Turizm Derneği EMITT Fuarı’nda

Sıradakini Oku

Kayıp Kaçak Bedellerine İade Yolu Açıldı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir