MHP Çatalca yeni adresinde

MHP Çatalca İlçe Başkanlığı, Çağlayan Ege İş Hanı’nın yıkım kararı alındıktan sonra yeni binasına taşındı. Yeni ilçe binasının açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, Çatalca Belediyesi Meclis üyeleri, STK temsilcileri, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

DEĞİŞİKLİK HAREKETİ!

MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur; “İlçe binamızın bulunduğu binanın eski oluşu ve yıkım kararı alınmasıyla yer değişikliği yapmak zorunda kaldık. Bundan sonra daha önce olduğu gibi Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in dediği gibi hak yolunda adalet yolunda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önce ülkem sonra milletim desturuyla il başkanlığımızdan alacağımız talimatlarla yeni ilçe binamızda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, “Daha önce Çatalca da MHP adına hizmet veren ilçe başkanlığı yapan, teşkilatlarda görev yapan ama bunu Milliyetçi Hareket Partisi ahlakına liyakatine ve düsturuna uygun şekilde yapan çok kıymetli büyüklerime sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu ise, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin stratejik hedefi uzun vadeli stratejik hedefi Türkiye’yi küresel bir güç ve lider ülke yapmaktır. Sayın genel başkanımızın 90’lı yıllarda ortaya koyduğu bu hedef doğrultusunda Türkiye inşallah emin adımlarla yürümektedir. Tüm dünyanın sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde Türkiye ekonomide, terörle mücadele de ve egemenlik haklarımızı tehdit eden dışarıdaki saldırılar karşısında verdiği kararlı mücadele sayesinde hem güçlü bir toparlanma hem de lider ülke hedefine ulaşma noktasında kararlılıkla yürümektedir. 16 Nisan 2017 yılında yapılan yeni hükümet sistemi değişikliği ile beraber Türkiye 72 yıldır yönetilmekte olduğu parlamenter sistemden parlamenter sistemin ortaya koyduğu arızalardan kurtulmuştur. Daha demokratik daha güçlü bir Türkiye’nin inşası için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin sağladığı imkânlarla ve Cumhur İttifakı’nın güç birlikteliğinde inşallah bu hedefi gerçekleştirme doğrultusunda kararlılıkla yürümektedir” açıklamasını yaptı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Başkan Üner’den Hasat Zamanı

Sıradakini Oku

Büyük Mübadele Derneği Drama’yı Ziyaret Etti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir