MEHMET ÇOBAN, AYRIM YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ

Sel baskınlarını için kolları sıvayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca’daki soruna el attı. Çatalca’da sağanak yağışlarda Devlet Hastanesi önü su deryası oluyordu. Uzun yıllardır Çatalcalıları her sağanak yağış sonrası arabalarının selin içinden geçirerek zor anlar yaşıyordu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sel baskını yaşayan Çatalcalıların soruna el attı ve İSKİ alt yapı çalışmalarına başladı.

Yıllardır Süren Bu Sorun Ortadan Kalkacak

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban yaşanan sel baskınları hakkında şu açıklamayı yaptı: “Başkan Çoban, Çatalca için uzun süre bu sel baskınları kanayan bir yara idi. Her yoğun bir yağmur yağışında o bölgede ciddi bir su birikintisi olup yol kapanıyordu. İnsanlar hem araçlarıyla hem de yayan olarak karşıdan karşıya geçemiyorlardı. İSKİ’nin bu son çalışmalarından dolayı artık yıllardır süren bu sorun ortadan kalkacak ve Çatalcalı artık hastane önündeki o su birikintisinden kurtulacak. Çatalca halkı olarak İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İSKİ Çatalca şube müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Bugüne kadar parti ayırımı yapılarak sorunun çözülemediğini ifade eden Mehmet Çoban, “Geçen dönem bizim belediye başkanımız Sayın Cem Kara buranın yapılması ile ilgili talebi oldu. Ancak, o dönemin büyükşehir belediye başkanı konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunmadı. Bizim Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu yaptığı hizmetlerle CHP, AKP ve MHP Belediyesi diye ayrım yapmayarak sorunları çözüme kavuşturuyor” açıklamasını yaptı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ÇATALCAYA YENİ KAYMAKAM ATANDI

Sıradakini Oku

HALK PAZARI YENİ YERİNDE

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir