KALEİÇİN’DE SANDIK YARIŞI!

Çatalca’nın sevilen Muhtarı Ersan Çağlayan’ın hayatını kaybetmesinin ardından 06 Haziran 2021 tarihinde muhtarlık seçimi yapılacak. Kaleiçi Mahallesi Muhtarlığına aday olan Cengiz Atay’ın gazetemiz Habersiz’e yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle..

Kaleiçi Mahallesi Muhtar adayı Cengiz Atay 1972 Ankara doğumluyum. Babam Polis memuru.

22 yıldır Çatalca’dayım. Hanımım doğma büyüme Çatalcalı bizde hanım köylü olduk. İnşallah hayatımızı burada tamamlayacağız ve Kaleiçi mezarlığına gömüleceğiz. Muhtarlığa neden aday oldum?

Emekli bir bankacıyım gençlerin önü açılsın diye bankayı bıraktım 15 sene vardı önümde müdür yardımcılığına kadar gelmiştim genel müdür mü olucam gençlerin önü açılsın istedim.

Bende dedim ki şimdiye kadar öğrendiğim bilgi birikimi muhtarlıkta değerlendirelim halkımıza faydamız olsun istedim.

İki buçuk sene muhtarlık yapıcağız. Ben buna diyorum ki Ersan muhtarımızdan sonra stajyer muhtarlık. Ondan sonra halkımız teveccüh gösterirse bir beş sene daha devam ederiz.

Ersan Muhtarımızla Kaleiçi Mahallesi’nde oturduğum için 22 sene bir fiil her sabah selamlaştım. Güler yüzlü sevecen saygıdeğer değerli bir muhtarımızdı hatta şöyle bir anımızda var. Ben yeni evliyim Muhtarlıktan bir evrak alacaktım nüfus cüzdanımda bekar yazıyordu dedi ki bana sen bizim mahallemizden kız alıyorsun nüfus cüzdanında bekar yazıyor. Sen yakışıklı adamsın git onu değiştir evrakı öyle vericem dedi. Bende nüfus cüzdanını değiştirdikten sonra evrakı alabildim. Ersan Muhtarımızın mekanı cennet olsun. Çatalca Kırım Türkleri Derneği Başkanı Erol Taylan başkanıma da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bana desteklerini bildirdiği için çok teşekkür ediyorum.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

BAŞKAN ÜNER’DEN TAM SAHA PRES!

Sıradakini Oku

İMAMOĞLU, ÇATALCA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir