İYİ OLANLAR KAZANACAK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun süredir seçim varmışçasına Türkiye’yi geziyordu. İYİ Parti Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri İstanbul’un 39 ilçesine çıkarma yaptı. İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Genel İdare Kurulu Üyesi Mine Baş, İstanbul İl Yöneticileri Selçuk Karasu, Ufuk Çiftçibaşı, İlçe Başkanı İsmail İp, İlçe Yöneticileri Çatalca’da esnaf, vatandaş, STK temsilcisi ve muhtarlarla bir araya geldi.

‘TABANLAR DELİNECEK!’

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, ziyaret ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle…

“Bu ziyaret benim içinde çok değerli bir ziyaret oldu. Esnafları, sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Sayın genel başkanımız, koltuğu eksiltmeyeceğiz, ayakkabıyı eskiteceğiz anlayışı çerçevesinde bizde bugün İstanbul’un tüm ilçelerinde milletvekili, genel idare kurulu üyeleri ile ilçelerde ziyaretlerde bulunuyoruz. Burada benim gördüğüm Çatalca halkının İYİ Partiye teveccühü oldukça yüksek; bundan da büyük mutluluk duydum. Sonuç itibariyle ben Gaziantep Milletvekiliyim bu ziyaretten çok memnunum.”

‘VATANDAŞ DERTLİ!’

Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, “Her tarafta karşılaşan sorunlar aynı. Tarımda sorunlar var, çiftçilerin sorunları var. Çiftçilerin sorunları burada da aynı Gaziantep’te de aynı. Yani bir dokunduk mu bin ah işitiyoruz. Bunu Çatalca’da da gördük. Çatalca’daki esnafları ziyaret ettiğimiz, sivil toplum örgütlerinde de, ekonomi ön planda. Muhtarlar derneğinde orman konusu ve kömür konusu gündeme geldi. Hoşnutsuzluk maalesef yönetimden devam ediyor. Halkın büyük bir kısmının memnun olmadığını görüyoruz” açıklamasını yaptı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

KAÇAK YAPIYA KÖYLÜ KALKANI

Sıradakini Oku

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir