Hesapta ‘İzah’ Olmaz

Muhasebeciler eğitimde sınır tanımıyor. İstanbul Mali Müşavirler Odası Çatalca İlçe Temsilciliği 2018 yılında yürürlüğe giren “İzaha Davet” uygulaması ile ilgili meslek mensuplarını bilgilendirme eğitimlerine start verdi. Bu yıl temmuz ayında yürürlüğe girecek olan “Muhtasar Beyannameleri ve SGK Bildirgeleri”nin birleştirilerek verilmesi uygulaması ile ilgili mali müşavirlere eğitim veriliyor.”

Bu yıl temmuz ayında yürürlüğe girecek olan “Muhtasar Beyannameleri ve SGK Bildirgeleri”nin birleştirilerek verilmesi uygulaması ile ilgili mali müşavirlere eğitim veriliyor. Çatalca Esnaf Odası’nda yapılan eğitime, İstanbul Mali Müşavirler Odası Başkan

Yardımcısı Erol Demirel, İstanbul Mali Müşavirler Odası Stajyer İletişim Komitesi Başkan

Yardımcısı Eftal Korkmaz, İstanbul SMMM Odası Çatalca İlçe Temsilcisi Serdar Murat Akın, başkan yardımcıları Dilek Çavuşoğlu, Ahmet İlker Kılıç, Kezban Uslu, TESMER eğitmeni Mücahit Yılmaz katıldı.

İstanbul SMMM Odası Çatalca İlçe Temsilcisi Serdar Murat Akın konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Ekonomi dünyasında devlet ve mükellef arasındaki en önemli görevi gören mali müşavirlerin gerek devletin hakları gerekse mükellef hakları konusunda en doğru işlemleri yapma yükümlülükleri bulunuyor. Teknolojik gelişmeler, devlet ve mükellef arasındaki en yüksek uyumun sağlanması amacıyla vergi ve ticaret kanunlarında yapılan değişiklikler en önemli yapı taşı konumunda olan mali müşavirlerin sürekli olarak kendilerini yenilemeleri ve dinamik olmaları gerekiyor.”

En önemli önceliği eğitim olan İstanbul Mali Müşavirler Odası temsilcilikleri vasıtasıyla eğitim ve seminerler düzenlemeye devam ediyor diyen Akın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İstanbul Mali Müşavirler Odası Çatalca İlçe Temsilciliği eğitim ve seminerlerde üzerine düşen görevi yapmaktadır. Bu eğitim ve seminer çalışmaları ilerleyen aylarda aralıksız olarak devam edecek olup mali müşavirlerin sürekli olarak güncel kalması, değişikliklere en rahat biçimde uyum göstermesi sağlanacaktır.”

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Dön Baba Dönelim!

Sıradakini Oku

Gözlerinden öperim…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir