Girgin; Yarışın galibi Cumhuriyet Halk Partisi ve Çatalca olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı başladı. İlçe kongrelerinde, ilçe başkanını seçmek için oy kullanmak isteyenler mahallelerinde yapılacak delege seçimlerinde delege olmak için yarışacak. Seçilen delegeler ise ilçe başkanını ve yönetimi seçmiş olacak.

Kongre öncesinde Avukat Kerem Ozan Girgin kamuoyuna duyuru başlığı adı altında bir açıklama yaptı. Girgin, “Çatalca’da adaletli, huzur içinde ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir kongre sürecini tamamlayacağımıza inancım tamdır” dedi.

Kamuoyuna Duyuru
Kamuoyuna yapılan duyuruda, “Bilindiği üzere 94 yıllık çınarımız, Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kongre sürecine girmiştir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği üzere; “Biz gerginlik, kavga istemiyoruz. Kendi ülkemizde huzur içinde barış içinde yaşamak istiyoruz. Biz adaletli bir Türkiye istiyoruz”
Tabiidir ki Çatalca’nın geleceği için var gücümüzle çalışmak asli görevimizdir. Çatalca’da tek vücut olmuş bir Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca için tek çıkış yoludur. İçinde bulunduğumuz kongre döneminde tüm aday arkadaşlarımla beraber; demokrasiyi benimseyerek, değişime ve gelişime inanarak, kardeşçe yarışacağımıza, Çatalca’da adaletli, huzur içinde ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir kongre sürecini tamamlayacağımıza da inancım tamdır. Bu yarışın galibi Cumhuriyet Halk Partisi ve elbette Çatalca olacaktır. Bu sebeple kongre sürecinde en ufak bir olumsuzluğun dahi yaşanmaması dileklerimle Çatalca kamuoyuna saygılarımla sunarım” ifadelerine yer verildi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Belediye Meclisi’nde Gerginlik

Sıradakini Oku

Sabancı Üniversitesi’nin, Türklere Karşı Başlattığı Haçlı Savaşı…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir