DAĞYENİCESPOR HALI SAHASINA KAVUŞTU

Çatalca Belediyesi’nin katkılarıyla Dağyenicespor’un halı sahası yenilendi. Çatalca’nın Dağyenice Mahallesi’nde bulunan halı sahanın yenilenmesinin ardından açılışına, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı İsmail İp, MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç, Dağyenice Muhtarı Ercan Gül, Dağyenicespor Başkanı Şaban Beykoz ve vatandaşlar katıldı. Programda Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in, seçildiği günden bugüne kadar spora yaptıkları ile ilgili video izlendi ve katılımcılar tarafından beğenildi.

Şaban Beykoz; “Başkan Mesut Üner talebimizi hemen yerine getirdi”

Açılış programında ilk konuşmayı Dağyenicespor Başkanı Şaban Beykoz yaptı. Şaban Beykoz yaptığı konuşmasında; “Köyümüzdeki bulunan Dağyenicespor’un Kapalı Halı Sahasının tamiratına ve brandasının yenileme çalışmasına talebimiz doğrultusunda Çatalca Belediyesi nezdinde başlanıp, tamamlanmıştır. Başta Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e ve emeği geçen herkese Dağyenicespor Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ederiz.” dedi.

 Ercan Gül; “Başta İBB olmak üzere birçok kapıyı çaldık ama çözüm başkanımız Mesut Üner’den geldi’’

Açılış programında Dağyenice Muhtarı Ercan Gül ise konuşmasında, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor faaliyetleri çok önemlidir. Bu anlamda atıl ve kullanılmaz haldeki sahamıza hayat verip, gençlerimize kazandırmamız gerekiyordu. Konunun çözümü için, başta İBB olmak üzere birçok kapıyı çaldık. Ama çözüm Başkanımız Mesut Üner’den geldi. Şahsım ve Mahalle halkım adına Başkanımız Mesut Üner’e çok teşekkür ederim.’’ dedi.

Uğur, emeği geçenlere teşekkür etti

MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, “Halı sahanın yapımında emeği geçen Spordan Sorumlu Başkan Yardımcım ve aynı zamanda Dağyenicespor Kulüp Başkanı Şaban Beykoz, Dağyenice Mahalle Muhtarımız Ercan Gül, Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Mesut Üner; “Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz”

Dağyenice Muhtarı Ercan Gül ardından, Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Çatalca’mızın neresinde ne sorun varsa, ilçemizin İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir bahane veya engel olarak kabul etmeyerek çözmeye var gücümüzle gayret ediyoruz. Dağyenicespor Kulüp Başkanımız Şaban Beykoz’dan gelen talep üzerine mahallemizdeki halı sahanının bakımsız kullanılmaz hale geldiğini yerinde tespit ettik ve hemen harekete geçtik. Dağyenice mahallemizde bulunan atıl sağlıksız bir hale gelen Halı Sahaya tadilat, bakım ve onarımını yaparak hayat verdik. Yetmedi halı sahanın üzerini kapatarak mahalle halkının 4 mevsim yağmurlu havalarda dahi halı sahada keyifli dakikalar yaşamasına olanak sunduk. Tüm mahalle halkımıza ve ilçe sporumuza hayırlı olsun.’’ dedi.

Yapılan Görkemli Açılıştan Sonra Gösteri Maçı Yapıldı

Yapılan açılış konuşmalarının ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gerçekleşen gösteri maçının başlama vuruşu Başkan Mesut Üner tarafından yapıldı. Uzun yıllar futbol oynayan Başkan Mesut Üner gösteri maçında az bir süre futbol oynarken, şık bir golle maçın ilk golünü attı ve katılımcıların alkışını aldı. Yapılan gösteri maçıyla gerçekleşen görkemli açılış sona erdi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Sıradakini Oku

MHP ÇATALCA’DA NİŞAN TÖRENİ

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir