Clup Cafe Çatalca’da Açıldı

Clup Cafe Çatalca Spor Kulübü bünyesinde bulunan Halı Saha ve Spor Kompleksi içerisinde açıldı.

Açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Çatalca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Çatalca Spor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökçe yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İlçe Amatör Spor Kulüp Başkanları, kamu kurum ve daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Başkan Cem Kara’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Çatalca Spor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Çatalca Belediye Meclis Üyesi Hasan Gökçe, Çatalca Spor Kulübü üyelerinden Banu Ataman ve Yonca Erel’in işleteceği cafede el emeği lezzetler sunulacağını belirterek,“Spor yapmak için gelen gençlerimiz ve ailelerinin rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri için Belediye Başkanımız Cem Kara’dan isteğimiz oldu ve onun destekleri ile bu cafeyi hizmete açıyoruz. Çatalca Spor Kulübü ve Çatalcalı aileler adına kendilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Hizmetin olduğu yerde biz Ak Parti olarak varız”

AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ise konuşmasında, “Öncelikle Çatalca sporumuza hayırlı uğurlu olsun. Sporun olduğu yerde, hizmetin olduğu yerde biz Ak Parti olarak varız. Olmaya da devam ediyoruz. Çatalca stadının düzenlenmesi noktasında da katkılarımız oldu. Çanakcamıza çok güzel spor tesisi hazırlanıyor tribünleri ile birlikte ve Çiftlikköyümüz ve sahil projelerimizle gündeme gelecek. İnşallah gençlerimiz ile ilgilide sporla çok güzel atılımlar olacak” diye konuştu.

“Bir yaşam alanı olsun”

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara spor kulüplerine her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Buranın yaşamasını bende çok arzu ettim. İnsanların rahatlıkla gelebilecekleri bir alan olmasına rağmen birkaç senedir işletmecileri ikna edemedik. Gerçekten inandığım bir projeydi burası, erkekler başaramadı. Kadın eli değince çok güzel bir alan olmuş. Bizler amatör spor kulüplerine her türlü desteği veriyoruz, size de her türlü desteği vereceğiz ve buradaki taleplerinizi karşılayacağız. İstiyoruz ki burası ailelerin, öğrencilerin, spor yapmak isteyenlerin geldiği bir yaşam alanı olsun. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

AKP’nin Ümmeti, Kılıçdaroğlu’nun Eşit Vatandaşlığı…!

Sıradakini Oku

Çatalca’da 15 Temmuz Anması

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir