Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği 20. Yılını Coşkuyla Kutladı

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği 20. yıl kutlama ve dayanışma yemeği düzenledi. Dernek Başkanı Ramazan Gül, etkinliklerden elde edilen gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve vatandaşlara yardım edileceğini söyledi.

Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen geceye, Ak Parti Eski İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca Eski İlçe Başkanı Niyazi Uyar, MHP Çatalca Belediye Meclis Üyesi İrfan Sezer, CHP Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Aydın, Belgin Tezer, Çatalca Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hüseyin Bükülmez, Arnavutköy Rumeli ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Mustafa Vural ve Mülayim Topal, Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ, Çatalca Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin, Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği eski Başkanı Ali Öztürk, İzzettin Mahalle Muhtarı Erşen Ergun, Rumeli Evlerinin Sahibi Üzeyir Coşkun ve bir çok vatandaş katıldı.

“Var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Çatalca Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gül 20. yıl kutlama ve dayanışma gecesinde bir konuşma yaparak, “Yeni dönemde bir birinden kıymetli ve her biri alanında başarılı olmuş arkadaşlarım ile birlikte derneğimize daha fazla etkinlik ve hareketlilik getirmek istiyoruz. Birlik beraberliğimizi pekiştirmek toplumumuzun yaşam kalitesini artırmak için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
catruder (2)
“Verdiğiniz güven ve desteğe layık olmaya çalışacağız”

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Ramazan Gül, “Çok kısa zamanda belirli faaliyetler ve etkinlikleri beraberce gerçekleştirdik. Bunlar, kurucu üyelerimiz ile yeni yönetimimiz kahvaltıda bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunduk. 19-20 Mart tarihinde Safranbolu, Amasra turu düzenledik. Merkeze göre uzakta kalan dernek binamızı belediye iş hanına taşıdık. 20. yıl kutlama yemeğimizde sizlerle birlikte olmaktan yönetim olarak mutluluk duyuyoruz. Bizlere verdiğiniz bu güven ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Bu gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz etkinliklerden elde ettiğimiz gelirlerle eğitimde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve vatandaşlarımıza yardım sağlayacağız. 2016-2017 öğretim yılında öğrencilere burs vermek isteyen hayırsever işadamlarımızın ve vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Ülkemizin sıkıntılı bir süreçte geçmekte olan bu günlerde her şeye rağmen dernek olarak birlik, beraberlik ile dayanışmamızı pekiştirmek ve bir bütün olduğumuzu göstermek istiyoruz. Toplum olarak bütün bunları aşacak büyüklükteyiz. Derneğimizin 20. yılını kutlamanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

“Önemli olan Rumelili olmak diye düşünüyorum”

Ak Parti Eski İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan’da programda bir konuşma yaparak hemşerileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Burada önemli olan bu gecenin anlamını ve önemini taşıyabilmek. Burada vekillik veya siyasi parti önemli değil. Önemli olan Rumelili olmak diye düşünüyorum. Rumeli olarak davetiye bana geldiği zaman çok mutlu oldum ve tereddütsüz sizlerle bir arada olmak istedim. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duydum. Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Gönüllerince eğlendiler

Programa katılanlar 10. Yıl Marşı’nın çalmasıyla ayağa kalkarak Türk bayraklarını salladılar ve hep birlikte marşı söylediler. Katılımcılar Rumeli Orhan Kemal’in seslendirdiği türkülerle gönüllerince eğlendiler.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

TLB Çatalca; Atatürk’ü Tarih Kitaplarından Sildirmeyeceğiz

Sıradakini Oku

Çatalca Belediyesi kendi yağında kavruluyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir