Çatalcalı Milli Sporcudan Altın Madalya

Erzurum’da 6-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen, 41 ülkeden 600’ü yabancı yaklaşık 2500 sporcunun mücadele edeceği 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda, İstanbul’u temsil eden Çatalcalı genç sporcu Hasan Celal Yıldırım, hem kata hem de kumite dalında rakiplerine puan vermeden altın madalya kazandı.

 

Çatalcalı milli sporcu, turnuvada çizdiği kata ile otoritelerin büyük beğeni ve takdirini kazanırken, kumitede de başarılı performansını sürdürerek rakiplerine puan alma şansı vermeden her iki dalda da kürsünün ilk sırasında yer aldı.

 

“Antrenör Muzaffer Muyan ve Hasan Celal Yıldırım’ı tebrik ediyorum”

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Hasan Celal Yıldırım’ın elde ettiği başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade ederek, ”Hasan Celal’in gelecekte daha büyük başarılar elde edeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Karate’de hem kata hem de kumite dalında birincilik kürsüsünde yer alabilmek bizler için oldukça önemliydi. Hasan Celal Yıldırım, ziyaretime geldiğinde başarı için bana söz vermişti ve bu sözünü yerine getirdi. Genç sporcumuzla gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum ve bu başarıda büyük pay sahibi olan antrenör Muzaffer Muyan ve Hasan Celal Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çiftlikköy’de Atıcılardan Kıyasıya Mücadele

Sıradakini Oku

Çatalca TÜKODER’den Kaymakama Ziyaret

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir