Çatalca Yasemin Hocasını Sonsuzluğa Uğurladı

1989 yılında Çatalca Lisesi’nde göreve başlayarak, 2015-2016 eğitim – öğretim sezonunda Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görevine devam eden, Çatalca’da binlerce öğrencinin yetişmesinde katkı sunan Yasemin Erol 9 Mart 2016 Çarşamba günü yaşama veda etti.

Çatalca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Murat Erol’un da eşi olan Yasemin Erol’un cenazesi 10 Mart 2016 Perşembe günü toprağa verildi.

 

“Gözlerinde gördüğüm tebessüm, hep aklımda kalacak”

Çatalcalı öğrencilerin iyiliği ve başarısı için büyük fedakarlıklar gösteren Yasemin Erol için son görev yaptığı okul Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir anma töreni düzenlendi. Anma töreninde Çatalca Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak bir konuşma yaptı. “Burada Yasemin Hocamızı benden daha iyi tanıyan öğretmen arkadaşlarımız var. Fakat Yasemin Hocamız ile ilk tanıştığım gün gözlerinde gördüğüm tebessüm, hep aklımda kalacak.” dedi.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara: “Yasemin Hoca Hep Naifti, Hep Yumuşaktı”

Yıllarca Çatalca Lisesi’nde mesai arkadaşlığı yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’da bir konuşma yaparak, “Keşke burada Yasemin Hocamız ile birlikte anma yerine başka organizasyonlar yapabilseydik. Bilgi ve birikimin en fazla olduğu bu ellili yaşlarda eminim ki hocamız öğrencilerini yetiştirme isteği içinde olacaktı. 15 yıla yakın birlikte mesai yaptık. Nasıl bir öğretmen olduğunu gayet iyi bilenlerden birisiyim. Öğrencilerine hep bir şeyler vermeye çalıştı. Başarılı – başarısız her öğrencisine nasıl yardımcı olurum diye düşünürdü. Hep naifti, hep yumuşaktı. Arkasında bizlere sevgi bıraktı, umut bıraktı. Gündüz okulda öğrencileriyle beraberdi. Akşamları da çocuklarını yetiştiriyordu. Evi okulumuzun karşısındaydı. Yasemin Erol, okulumuzun da bekçisiydi. Yasemin Hocamız ile meslektaşlık, mesai arkadaşlığının yanı sıra akrabalık ilişkimiz de vardı. Yakınlığımız had safhadaydı. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan anma töreninin ardından Yasemin Erol’un evinin önünde helallik alındı. Yasemin Hocanın cenazesi Ferhatpaşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Ferhatpaşa Mezarlığına defnedildi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Müteahhitler, Ucuz Konut İçin Çatalca ve Hadımköy’deki Tarlaları İstedi

Sıradakini Oku

Çatalca Belediyesi’nin Projesine Ödül

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir