ÇATALCA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI HALİL AYDIN OLDU

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ruhi Aldırmaz genel seçimlere bir hafta kala Çatalca Muhtarlar Derneği’nin sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni öven ve Çatalca Belediyesini eleştiren bir yazı paylaştı. Bunun üzerine Çatalca Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Derneği temsilen yönetim kurulundan habersiz böyle bir paylaşımda bulunulmasına tepki göstererek Dernek Başkanı Ruhi Aldırmaz’ı istifaya zorladı. Ruhi Aldırmaz’ın istifasının ardından yönetim kurulu yeni başkanı seçti. Yeni başkan ise Örcünlü Mahallesi Muhtarı Halil Aydın oldu. Eski Başkan Ruhi Aldırmaz yeni başkan Halil Aydın’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İşte tartışmaya neden olan o yazı

İBB yine Ağabeyliğini yaptı

Çatalca Muhtarlar Derneğini muhatap aldı Mahallelerin arazi yollarının onarım ve bakımının yapılması için Çatalca Muhtarlar Derneğine 2 adet Greyder teslim etti ve yönlendirilmesi için çalışma programını muhtarlara bıraktı. Muhtarlar kendi aralarında yaptıkları toplantı da kura ile hangi köye ne zaman çalışma yapılacağı tespit edilip Akalan Köyünden yola çıkıldı.Çatalca Muhtarlar Derneğinin olduğu yerde Adalet vardır Hizmet vardır keşke aynı cesareti Çatalca Belediyesi de gösterseydi muhtarları muhatap alıp çalışmalarda ortak nokta bulsaydık şimdi duyumlar geliyor Greyder A köyünü bitirmiş B köyünde imiş,bize ne zaman gelecek,köylerden sorumlu Başkanlar,tamam yarın orada.

Acaba bu çalışma Programı neye göre yapılıyor enseye taş mı? oluyor.Kar bıçakları için bir kaşık suda tusunami yaratanlar bu uygulama için ne düşünüyorlar.Acaba konuyu TBMM’ye taşıyacak mı?

Muhtarını yok sayan bir siyaset küçülmeye mahkumdur.

Şimdi birileri haklı olarak yorum yapıp,Başkan sende İBB yalakası olmuşsun der ve düşünür.

Doğrudur ben hizmet verenin her zaman yalakası olmaya devam edeceğim.Vatandaşın lehine olan her oluşumun yanında olacağız.Bu büyük şehir olur,küçük şehir olur, bizleri muhatap alanları her zaman saygı ve sevgi ile kucaklarız.

Büyüklük vermekle olur.Ver ki büyük olduğun belli olsun. Veren el, alan elden her zaman üstündür. Hizmet sizden takdir milletten.

Üvey, Öz evlat muamelesi istemiyoruz. Hizmet ne olursa olsun ADİL olsun.

 

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ÖZTÜRK; İLGİMİZ YOK

Sıradakini Oku

EĞİTİMCİ CEM KARA OKULA KARŞI MI?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir