Çatalca Meclisi’nde Yeni Üye Göreve Başladı

Çatalca Belediyesi’nin Mart ayı genel kurulu Belediye Başkanı Cem Kara’nın başkanlığında gerçekleşti.

Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren MHP’li Meclis Üyesi Meral Aydoğan’ın yerine göreve başlayan İrfan Sezer’in de hazır bulunduğu genel kurulda, Ege Üniversitesi’nde öğrenci iken vurularak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin Çatalca’da bir sokağa veya bir caddeye verilmesi önerildi.

 

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Önerge Verildi

İzmir’deki Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin yaşatılması için MHP Meclis Üyesi Ayhan Yıldırım meclise önerge verdi.

 

Başkanlık Makamına Havale Edildi

Geçen yıl Şubat ayında İzmir Üniversitesinde öğrenim görmekteyken öldürülen Fırat Çakıroğlu’nun aynı zamanda Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı görevini ve Üniversite temsilciliğini yapmakta olduğuna vurgu yapan MHP Meclis Üyesi Ayhan Yıldırım önergesinde; Ülkü Ocakları Genel Başkanlığımızın almış olduğu bir kararla şehidimizin adının il ve ilçelerde boş ya da yeni ihdas edilen cadde ve sokaklardan birine verilmesi yönüne bir kararı olduğuna vurgu yaptı. MHP’li Yıldırım, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Çatalca’da da bir sokağa ya da caddeye isminin verilmesini talep etti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara önergenin başkanlık makamına havalesini oylamaya sundu ve önerge oybirliği ile başkanlık makamına havale edildi.

 

Yeni Meclis Üyesi Göreve Başladı

Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren MHP’li Meclis Üyesi Meral Aydoğan’ın yerine İrfan Sezer göreve başlayarak Mart ayı genel kurulunun ilk toplantısına katıldı.

 

MHP’li Eski Başkan Uyar Mecliste

MHP’nin Çatalca Eski İlçe Başkanı Niyazi Uyar’da meclis toplantısını baştan sona takip etmesi dikkat çekti.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Programında Yüzlerce Kadın Bir Araya Geldi

Sıradakini Oku

Müteahhitler, Ucuz Konut İçin Çatalca ve Hadımköy’deki Tarlaları İstedi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir