Çatalca Belediyesi’nden Öğretmenlere Muhteşem Gece

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama yemeği bu yıl da ilçede görev yapan ve emekli olan öğretmenler katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Öğretmenler günü dolayısıyla Çatalca ve Mahallelerde görev yapan öğretmenler ve aileleri akşam yemeğinde buluşturdu. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında bu yıl iki akşam olarak düzenlenen yemek ve konser programı çok sayıda eğitimcinin katılımıyla şölen tadında gerçekleşti. Marin Princess Hotel’de gerçekleşen geceye öğretmenlerimizin eşleri ve aileleri yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları ile Meclis Üyeleri de eşleri ile birlikte katılım gösterdi.

25 yılını eğitim camiasında geçiren Başkan Cem Kara’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı gecede, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya vekaleten Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Ufuk Akın ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın konukların her biri ile yakından ilgilendiler. Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, organizasyona bu yıl da katılım sağlamalarından dolayı tüm öğretmenlere ve ailelerine Başkan Kara adına teşekkürlerini iletti.

Başkan Yardımcısı Kaya, Başkan Cem Kara’nın Sevgi ve Saygılarını İletti

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya konuşmasında; “Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Başkan Yardımcısı arkadaşlarım, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin mimarlarına dönüştüren saygıdeğer meslektaşlarım, öğretmenlerim; Çatalca Belediye Başkanımızın sizler için düzenlediği gecemize hoş geldiniz. Rahat ve doyasıya eğlenebilmeniz adına Çatalca’mızda büyük bir aile olan öğretmenlerimizi iki güne bölüp, eğitimin her kademesinde büyük başarılar elde ederek, 25 yılını sizler gibi öğretmen ve yönetici olarak hizmet ederek geçiren, son 10 yıldır da ilçemizde Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkanımız Cem Kara, il dışında bulunduğundan bu gece aramızda bulunamamıştır. Sizlere Başkanımız Cem Kara’nın sevgi ve saygılarını iletirken, Öğretmenler Günümüzü de kutluyorum.” dedi.

Gecenin devamında canlı müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden öğretmenlerimiz değerli sanatçılar Bukte Saatcı ve Cihan Yıldız eşliğinde unutulmaz bir öğretmenler günü kutlaması yaşadılar.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca’ya 88 Milyon Bütçe!

Sıradakini Oku

ÇATRUDER’de Kongre Heyecanı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir