Çatalca Belediyesi Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor

Çatalca Belediyesi 5. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali başlıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çatalca’da yapılan festival 22, 23 ve 24 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleşecek, İlçe mahallelerine yayılarak yapılan festival kapsamında bu yıl yurt dışından 10 ülkeden 11 ekip ve Türkiye’den 16 ekip katılacak. Dostluk, Barış ve Kardeşlik temalı festivalde yurt dışından gelen misafir çocuklar ise yine her yıl olduğu gibi bu yıl da Çatalca’da gönüllü ailelerin evlerinde misafir edilecek.

Çatalca Belediyesi 5. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ne bu yıl yurt dışından; Azerbaycan, Bosna Hersek, Makedonya, Kazakistan, Yakutistan, Saha Türkleri, Bulgaristan, Gürcistan, Kırgızistan, Moldova, Cezayir.

Yurtiçinden; Sarıyer Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi, Sakarya Karasu Halk Eğitim Merkezi, Silivri Belediyesi, Edirne Havsa Belediyesi, Bayrampaşa, Keles Belediyesi/Bursa, Çatalca Belediyesi Ekipleri, Ferhatpaşa, Çakıl, Binkılıç, Gazi, İzzettin, 75. Yıl Cumhuriyet ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulları ekipleri katılacaklar.

Festival 22 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:00’da Çatalca Cumhuriyet Meydanı’ndan kortej ve saat 15:00’da ise Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yakılacak festival meşalesi ile start alacak. 24 Nisan 2015 Cuma gününe kadar devam edecek olan Çatalca Belediyesi 5. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali aynı günün akşamı saat 20:00 ve 22:45 saatleri arasında yapılacak kapanış programıyla sona erecek.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İki Yakanın Mübadilleri Çatalca’da Buluştu

Sıradakini Oku

Çatalca’da Şehit Savcı Kiraz İçin Hatıra Ormanı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir