Biz Sessiz Dostlarımızın Bugünde Farkındayız

Çatalca Belediyesi, dünyayı paylaştığımız dostlarımızın günü olarak kutlanan 4 Ekim Hayvanlar Gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Hayvanların her şeyden önce doğal hayatın bir parçası olduğunu ve onların da bir canlı olarak bu doğada yaşama haklarının olduğunu her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 4 Ekim Hayvanlar Gününde sessiz dostlarımızın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok noktasına yerleştirilen besleme odakları ile barınmaları ve yaşamaları zor olan sahipsiz hayvanların hayata tutunmaları sağlanırken, veteriner hekimlerin gözetiminde yapılan sağlık taramaları ve tedavileri de ara vermeksizin sürdürülüyor

Hayvan severler Başkan Mesut Üner’e teşekkür etti

4 Ekim Hayvanlar Günü dolayısıyla LAL Hayvan Koruma Derneği Başkanı Deniz Sırvermez ve Dernek Üyeleri ilçeyi ziyaret etti. Akalan bölgesinde Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan besleme odaklarına Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i temsilen başkan yardımcıları ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ile hayvan severler birlikte giderek burada besleme çalışması yaptılar.

Hayvan dostlarımızın haklarını korumak, onlara gerekli muameleyi, sevgiyi, ilgiyi göstermek, sağlık kontrollerinden geçirerek tedavilerini yapmak ve yaşamda kalabilmeleri için beslenmelerini sağlamak amacıyla Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hayvan severler tarafından da bu anlamlı günde takdirle karşılandı. Dernek üyeleri ilk kez bir belediyenin kendileri ile birlikte besleme yaptığını belirterek Başkan Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Minik Öğrencilerin Sesine Kulak Verelim; “Doğa Hayvanlarla Daha Güzel”

Sıradakini Oku

“Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir