Başkan Mesut Üner Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İnceğiz, Kabakça ve İhsaniye Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “yerinde ve birlikte yönetim” anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Belediye Başkanlığı görevini halkla iç içe olmayı tercih ederek yerine getiren Başkan Mesut Üner, merkezden en uzak noktalara kadar ilçenin tüm mahallelerine giderek vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

Yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz

İnceğiz, Kabakça, İhsaniye Mahallelerini ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ziyaret ettiği her mahallede vatandaşlar ile bol bol sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla Belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulunan, Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da vatandaşlara bilgi veren Başkan Mesut Üner aynı zamanda belediye ekiplerinin çalışmalarını da yerinde denetledi ve gerekli gördüğü yerler için birim müdürlerine de yeni talimatlar verdi.

Okulları ziyaret etti

“Çatalca’mızın her bir sokağı, her bir mahallesi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşan Başkan Mesut Üner, merkezdeki okullara yaptığı ziyaretleri tamamladıktan sonra mahallelerimizdeki okulları da ziyaret ediyor. Eğitime her zaman desteklerini esirgemeyen ve ilçedeki okulların ihtiyaçlarının tamamlanması konusu üzerinde önemle duran Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, okul ziyaretlerinde öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri memnun ediyor

Ziyaret ettiği mahallelerde çocuk, genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Mesut Üner, hizmetlere halktan da aldığı destek ile hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman devam edeceğini de vurgulayan Belediye Başkanı Mesut Üner, “Sorunları çözmek için el birliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar vatandaşlarımızla da birlikte olmayı önemsiyorum. Hemşerilerimizin görüş ve önerileri bizim için çok değerlidir. Planladığımız doğrultuda hiç bir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. ” dedi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İBB VE ÇATALCA BELEDİYESİ SEVGİYE KOŞTU

Sıradakini Oku

GÖK, YENİDEN ADAY!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir