“Artık değişim zamanı gelmiştir”

Çatalca Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuna Bilgen esnaf arkadaşlarına verdiği iftar yemeğine Çatalca protokolü büyük ilgi gösterdi.

Çatalca Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı ve Bilgen Sigorta’nın sahibi Tuna Bilgen Çatalca Yüzme Havuzunda İftar Yemeği verdi.  İftar yemeğine; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan ve DP Çatalca İlçe Başkanı Esat Çelik başka programlarından dolayı katılamazken Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, MHP Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Çatalca Eski Belediye Başkanı ve MHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı İsmail İp, Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tufan Ercağ, Çatalca Kaleiçi Mahalle Muhtarı Ersan Çağlayan, Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Sabri Çalışkan, Dağyenice Muhtarı Ruhi Aldırmaz, Çatalca Merkez Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği Başkanı Hüseyin Bükülmez, Çatalca Erguvan Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ümit Mertel ve esnaflar katıldı.

Çatalca Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuna Bilgen iftar programında bir konuşma yaparak Çatalca Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 1965 yılından bugüne 48 yıldır faaliyetine devam ettiğini belirtti ve bu süreçte değişimin pek olmadığını görmekteyiz dedi. Bilgen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu bakımdan 2014 yılındaki seçimlerde odamızın yönetimine ben ve yönetim kurulu adaylarım talibiz. Artık değişim zamanı gelmiştir. Bu düşüncemiz esnafımızın çoğunluğundan kabul görmektedir. Yönetime talip olan bizlerin bir çok projeleri var ama en önemli projemiz rahatlıkla ulaşılabilir, şeffaf bir yönetim anlayışı getirmektir. Adaylığımızı böyle hayırlı bir ay içerisinde ilan etmek bizlere nasip oldu. Bu vesile ile yaklaşan ramazan bayramınızı da en içten dileklerimizle kutlar hayırlı bayramlar geçirmenizi temenni ederiz. Sözlerimi tamamlarken çıkmış olduğumuz bu yolda siz değerli esnaflarımızın ve değerli dostlarımızın desteklerinin, yanımızda olacağı  inancını her zaman taşımak ümidiyle, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlar iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız içinde teşekkür eder varsa eksiklerimiz içinde hoşgörünüze sığınırız.”

 

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Öznakkaş Konvoyuna Saldırı

Sıradakini Oku

Başkan Cem Kara Çatalca’nın Milli Sporcusu’nu Ağırladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir