Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım

Çatalca Belediyesi ilçede lisanslı olarak faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdürüyor. Çatalca Spor Kulübü Kaleiçi Tesisleri’nde düzenlenen törenle Çatalcaspor’a, Çanakçaspor’a, İzzettin spor’a ve Öz Nakkaşspor’a malzeme yardımı yapıldı. Ayrıca İzzetinspor, Muratbeyspor ve Öz Nakkaş spor’a da nakdi yardım yapıldı.

Çatalca Spor Kulübü Kaleiçi Tesisleri’ndeki törene Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile birlikte Çatalca Spor Kulübü ve Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Gökçe, Çanakçaspor Başkanı S. İbrahim Sofular, İzzettinspor Başkanı Ali Açıkgöz, Muratbeyspor Başkanı Musa Büyük, Öz Nakkaşspor Başkanı Aykut Demirtaş, kulüplerin yöneticileri ve sporcular da yer aldı.
kuluplere-nakdi-yardim1
Cem Kara, “Biz en kötü günlerde de Çatalcaspor’a inandık”

Bir konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilk olarak Çatalcaspor sporcularına hitaben “Yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum. Bu yıl umut ediyorum ki bir sakatlık olmaksızın Çatalcaspor’a hep birlikte hizmet edersiniz. Dayanışma ruhu içerisinde en iyisini yapmaya gayret edersiniz. Sizlerden ilk olarak sportmenlik istiyoruz. Eğer sportmence bir mücadele olursa bunun arkasından zaten başarı gelecektir. Moralleriniz bozulmasın, deplasmanda bir mücadeleye çıktınız. Biz tişörtle tribünde anca dururken siz 38 derecede sıcaklıkta oynadınız, bu kolay bir şey değil o yüzden kimsenin moralini bozmasına gerek yok. Ben hepinize başarılar diliyorum. Kulüp başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Kulüpleri başarıya ulaştırmak bu ekonomik şartlarda kolay değil. Toplam 70 bin nüfusumuz var ama kulüplerimize maddi katkı bulmakta zorlanıyoruz. Bu kulüp, Çatalca Belediyesi, kulüp başkanı ve yöneticilerin çabasıyla ayakta durmaya çalışıyor. Sizlere inancımız tamdır. Biz iyi günde değil, en kötü günlerde de Çatalcaspor’a inandık. Takımın galip gelmesini sizden daha çok kimse isteyebilir mi? Sizler orada kariyerinizi, geleceğinizi ortaya koyuyorsunuz. Biz sonuna kadar kötü bir günde olsa Çatalcaspor’u desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Çatalca Belediyesi Amatör Spor Kulüplerinin Yanında

Başkan Cem Kara, Çatalca’da çok sayıda amatör spor kulübü olduğunu ve bu kulüplerin yaşatılmasında emeği geçenleri de kutlayarak; “Diğer amatör spor kulüplerine gelince; nüfusumuz az ama spor kulübümüz çok. 22 tane spor kulübümüz var. Gerçekten yürütebilmek kolay değil. Bu arkadaşlarımızı da kutluyorum, biz Çatalca Belediyesi olarak gerek ayni yardım, yani eşofman, forma, sportif malzeme yardımları ile birlikte nakit yardımı da yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca deplasman ulaşımlarını sağlamaya çalışıyoruz. Bütçemiz diğer belediyelere göre küçük ama her şeye rağmen kulüplerimizi taşımaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Hizmete Dair

Sıradakini Oku

Çatalca’da Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir