“Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısı” Çatalca’da yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısı” Çatalca’da gerçekleştirildi. Toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu ve MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve Hayati Arkaz, MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, İl Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

“Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum”

Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, “27 Mayıs Ülkücü Şehitleri anma günüydü. Bu nedenle ülkücü Şehitlerimizi ve bizlere bu toprakları kanlarıyla vatan kılan tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum” dedi.

“Oyumuz namusumuzdur deyip ona göre hareket etmekle mükellefiz”

MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem, “Öncelikle 2023’e giderken her bir ilçemizde yaptığımız toplantılarda dilimiz döndükçe sizlere özellikle anlatılması gereken anlatma ve aydınlatma temalı toplantılarımızda bir aradayız. Bu toplantılarımızın aslında temel konusu sizinde bildiğiniz gibi üzeri örtülmüş ama her birimizin kalben hissettiği akılla da tespit ettiği gerçekler. Ülkemizin üzerindeki sinsi kuşatmalar Türk milleti ile ilgili oynanan kirli oyunlar özellikle darbe girişimi gecesi ile birlikte başlayan sinsi kuşatmanın yenilmesi ve 2023 seçimlerine sağlıklı gidilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerde üzerimize düşeni yapıp sizlerle bilgileri buluşturmak üzere huzurlarınızdayız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin 15 Mart 2022 tarihli TBMM grup toplantımızda yapmış olduğu konuşmada, ‘Bugünkü CHP, HDP’nin kostüm giymiş halidir. Bugünkü CHP pkk’nın yedek kulübesidir. Bugünkü CHP Aziz Atatürk’e ihanet etmiş geçmişine sünger çekmiştir’ Bizler özellikle 2023 seçimlerinde önümüze çıkan oy pusulası geldiğinde oyumuz namusumuzdur deyip ona göre hareket etmekle mükellefiz” ifadesini kullandı.

“Hain PKK’nın kafası ezildi, kazdıkları hendeklere gömüldüler”

MHP İstanbul Milletvekilleri Dr. Hayati Arkaz 18 Haziran 2023’de seçimler var. Bu seçimlerde bir tarafta Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı arkadaşlar gizli ajandası olmayan pazarlıklarla kurulmayan bir iman birliğidir. Türk Milletinin ta kendisidir. Milletin kurduğu bir ittifaktır. 15 Temmuz günü o Amerikaların ve Amerikan uşaklarının darbe girişiminde Genel Başkanımız Lider Devlet Bahçeli Bey aynen şunu söyledi. Dedi ki, ‘Devletimizin, milletimizin yanındayız aynı zamanda hükümetinde yanındayız dedi’ Cumhur İttifakı o gece kuruldu. Ve bunu millet kurdu. Cumhur İttifakından sonra çok önemli işler yapıldı. Neler yapıldı? Hain PKK’nın kafası ezildi, kazdıkları hendeklere gömüldüler. Gömülmeye de devam ediliyor. Bugün Irak’ta ve Suriye de hangi mağarada olurlarsa olsunlar mağaralar kafalarına yıkılıyorlar” ifadelerini kullandı.

“Milli hakimiyet desturunu esas alan yaşatan bugünkü siyasi iradedir”

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu ise yaptığı açıklamada şu açıklamayı yaptı: “Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milliyetçiliğini siyasi bir program olarak ortaya koyan ve uygulayan ilk siyasi partidir. Türk milliyetçiliği milletten doğmuş. Milletle yol yürümeyi milli iradeyi ve Atatürk’ün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatırken yola çıktığı egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milli hakimiyet desturunu esas alan yaşatan bugünkü siyasi iradedir. MHP olarak ülkemizin her yerinde milletle hiç içe olmak her zaman bizim asli görevimiz ve aynı zamanda temel ilkemiz, politikamızdır. Geldiğimiz nokta da özellikle son iki yıldır ekonomik ve sosyal hayattaki gelişmeler Covid 19 salgınının seyrine bağlı olarak şekillenirken bu yılın Şubat ayından itibaren de emen yanı başımızda baş gösteren Ukrayna Rusya savaşı tüm küresel ekonomiyi aynı zamanda ekonomik sosyal ve siyasi gelişmeleri Dünya ölçüsünde etkilemekte belirleyici olmaktadır. Biz emen yanı başımızdaki bu gelişmelerden doğal olarak etkileniyoruz.”

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Eğitim Alanında Ön Plana Çıkacak!

Sıradakini Oku

Başkan Mesut Üner “Emeğinize sağlık”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir