Aday Adayı Fırat Aykut CHP Çatalca’dan Destek İstedi

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Fırat Aykut CHP Çatalca İlçe örgütünü ziyaret etti. 3. Dönem üst üste Çatalca Belediye Başkanlığı yapan Fırat Aykut, “ Milletvekili olarak seçilirsem milletimi dinlemeye ve partimizin düzenlediği örgüt toplantılarına gelen bir milletvekili olacağım” dedi.

Ziyaret sırasında CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve 3. Bölge Milletvekili aday adayları Taşkan Uysal ve Dr. Ali Şeker’de katıldı.

“Fırat Aykut ulusal düzeyde bir aday adayımızdır”
CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök bir konuşma yaparak, “Siyasete girdiğimde çok gençtim. Askerden yeni gelmiştim. O zamanlar Veysel Yavuz Çatalca İlçe başkanım, Fırat Aykut Çatalca Belediye Başkanımdı. Eski ilçe başkanım Veysel Yavuz’u sevgi ve saygıyla anıyorum. Fırat Aykut ulusal düzeyde bir aday adayımızdır. Birbirimize her zaman destek çıkmalıyız. Ön seçimde Fırat Aykut’a destek vermenizi istiyorum. Ziyarete katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Kadınlar isterlerse dünyayı bile değiştirebilirler”
CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök’ün konuşmasının ardından söz alan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Fırat Aykut, “Yoğun bir seçim süreci içerisindeyim. Siyaset insan için yapılır. Siyaset insani değerleri ele alarak birbirimize hakaret etmeden sevgi ve saygı içerisinde diyalog halinde yapılır. CHP Laik Türkiye Cumhuriyetimizi ayakta tutan büyük bir partidir. Aday adayı olmak herkesin hakkıdır. Partimizde kadın ve gence ihtiyaç var. Özellikle kadınlar isterlerse Dünya’yı bile değiştirebilirler. Toplumla diyalog kuracak dik duran bir platformda insanca ve inançlı olarak bir milletvekili olmak istiyorum. Milletvekili olarak seçilirsem milletimi dinlemeye ve partimizin düzenlediği örgüt toplantılarına gelen bir milletvekili olacağım. Üç dönem belediye başkanlığı yaptım. Eksiklerim ve kusurlarım olabilir. Siyasi partiler hepimizin okuludur. İstanbul 3. Bölgede 12 ilçeden tanıdığım parti emekçileri adaylık için bana baskı kurdu. Ben bunun üzerine CHP’de heyecan yaratmak istiyorum bunun için aday adaylığına başvurdum. Türkiye’yi AKP’den geri alacağız. Tüm parti üyelerimden destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Alper Tekin

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Çatalca Belediyesi 8 Mart’ta Kadınları Ağırladı

Sıradakini Oku

Ballıbaba, “Çatalcalılar Derneğimize Sahip Çıkmalılar”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir