Turizm Haftası Kutlandı

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda bir etkinlik gerçekleştirildi. Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin gerçekleştirdiği programda, Çatalca menşeili kaynak suyu ve süt ikramı yapıldı.

Programda Çatalca Kent Konseyi Başkanı ve Çatalca Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Rasim Yücel bir konuşma yaparak, derneğin faaliyetlerinden söz etti. Derneğe katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Ahmet Rasim Yücel, “Turizm haftası nedeniyle bizde Çatalca Kültür ve Turizm Derneği olarak turizm kenti Çatalcamız da bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimizde ilçemizin tarihi güzelliklerini ve doğal güzelliklerini gerek fotoğraflarla gerekse broşürler, dergiler dağıtarak tanıtmaya çalıştık. Ayrıca ilçemizin kaynak sularını ve Çatalca’nın halis sütünü dağıtarak bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

“İlçemizi tanıtıyorlar”
Ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaparak, derneğin faaliyetlerini övdü. Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin çalışmalarından bahseden Başkan Cem Kara, “Çatalca Kültür ve Turizm Derneği ilçemizin karış karış her bölgesinin tanıtımını yapıyor. Çok büyük zorluklara karşı mücadele ediyorlar ve hiçbir menfaat beklemeden bu işleri yapıyorlar. İlçemizin tanıtımını yapıyorlar. Çatalca Kültür ve Turizm Derneği EMİTT Fuarı’nda ilçemizi her yıl tanıtıyor. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” diyerek ilçenin doğal güzelliklerinden de söz etti. Yapılan konuşmaların ardından program, Light in Babylon grubunun canlı performansı ile devam etti.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

İDO Çatalca’da

Sıradakini Oku

TLB Çatalca; Atatürk’ü Tarih Kitaplarından Sildirmeyeceğiz

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir