MHP KURULTAYINA ÇATALCA ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik”, “Kazanan Türkiye olacak” sloganlarıyla Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Kongre, pandemi nedeniyle sadece delege, milletvekili, parti yöneticisi ve siyasi partilerden davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur ve Çatalca Belediye Meclis Üyesi Mahmut Acar, Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı’na katılarak hazır bulundu.

MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Uğur, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin kongre de yaptığı konuşmasında, ‘Hesap Yapmayız çıkar ile çetele tutmayız heves ile çünkü biz Cumhur İttifakı’yız’ diyerek Türkiye’nin bekası için Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini vurgulamıştır. Bizler de Çatalca’da çalışarak Cumhur İttifakına sahip çıkacağız” dedi.

Kongre salonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, partinin kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş ile Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük posteri yer aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasında sık sık vurguladığı “Cumhur İttifakı ruhu” salona asılan pankartlara da yansıdı. “Cumhur İttifakı’nda birlik, Türkiye’de dirlik”, “Birlikte başardık 1923, birlikte başaracağız 2023”, “Cumhur İttifakı milli iradenin güvencesidir” sloganları içeren pankartlar dikkat çekti.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Sıradakini Oku

KAFTANCIOĞLU, ÇATALCADA ESNAFI GEZDİ

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir