KAFTANCIOĞLU, ÇATALCADA ESNAFI GEZDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Çatalca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Çoban ile istişarede bulunan Kaftancıoğlu, esnaflarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Kaftancıoğlu, Çatalca İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçe başkanı Mehmet Seddar Çoban, ilçe yöneticileri,  il yöneticileri ile birlikte pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BİZLER İÇİN KIYMETLİSİNİZ

Pazar esnafının ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kaftancıoğlu şunları söyledi: “Sizden gelecek olan olumlu veya olumsuz geribildirimi bizler için kıymetlidir.  Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sorunlarınız ve ihtiyaçlarınız için bir araya gelerek çözümler üretmemiz, ortak alanlarda buluşuyor olmamız çok kıymetlidir. Çatalca halkına, verdiğiniz bu mücadele için hepinize teşekkür ederim” dedi.

DERTLERİ BİR BİR DİNLİYORUZ

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Seddar Çoban ise “Covid 19 pandemi sürecinin ilçemizde faaliyet gösteren esnafımızda ve halkta yaratmış olduğu ekonomik tahribatı tespit etmek amacıyla bir süredir esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Çatalca ekonomisi üzerine yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdiğimiz İl Başkanımız Sayın Dr. Canan Kaftancıoğlu esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini birebir dinlemek onlarla kucaklaşmak için ilçemizi ziyaret etmişlerdir” ifadelerini kullandı.

“CHP İKTİDARI BÜTÜN ÜLKEYE İLAÇ OLACAKTIR”

Çoban açıklamasının devamında “İl Başkanımız ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretlerde tekrar gördük ki esnafımız ve halkımız bu süreçte ciddi olarak yıpranmışlardır. Dertlerini İl Başkanımıza adeta haykıran esnafımız  ‘Ekonomik açıdan artık boğulduklarını, büyük bir çıkmaz içinde olduklarını’’ dile getirmişlerdir. Uzun yıllardır iktidarın uyguladığı yanlış ekonomik politikalar sonucu esnafımız uzun süredir ekonomik krizle boğuşmaktadır. Hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir süreç olan pandemi dönemine ülkemiz ekonomik krizle yakalanmış mevcut sorun daha derinleşmiştir. Zaten ülkeyi yönetme kabiliyetini kaybetmiş olan iktidarın bu derin sorunun altından kalkması artık mümkün değildir. CHP iktidarı sadece ilçemize değil bütün ülkeye ilaç olacaktır” dedi. SENAY GÜNCAVAR- KENT YAŞAM

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

MHP KURULTAYINA ÇATALCA ÇIKARMASI

Sıradakini Oku

BAŞKAN ÜNER, ÇATALCAYI DEV PROJELERLE BULUŞTURUYOR

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir