Halkalı Gümrüğü Çatalca’da İş Başı Yaptı

Çatalca Muratbey Mahallesi’ne taşınan Halkalı Gümrük Müdürlüğü 21 Mart 2016 Pazartesi günü itibariyle çalışmaya başladı. Yeni binada hem ihracat hem de ithalat TIR’ları için gümrük hizmetleri verilmeye başlanıldı.

Çatalca Belediye Başkanı da yeni gümrük binasında faaliyete geçen ve TIR işlemlerinin yapılmasının başlandığı Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Halil İbrahim Bozkuş, Halkalı Gümrük Müdürü Nihat Kınık, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir ve GTİ Muratbey Gümrük Turizm İşletmeleri Müdürü Ahmet Akman ile bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gümrük hakkında bilgi aldı.

Gümrük binasını gezerek burada işlem yaptıran vatandaşlarla da sohbet eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gümrüğün herkes için hayırlı olmasını diledi. Daha sonra gümrük sahasında da incelemelerde bulunuldu. TIR şoförleri ile de görüşen Başkan Cem Kara, gümrük sahası hakkında da bilgi aldı. Ziyarete Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya da eşlik etti. Günde 1500 TIR’ın giriş çıkış yapması ve 3000 ile 5000 arasında vatandaşın da gümrük de işlem yapması öngörülüyor. Eylül ayından itibaren ise gümrüğün tam randımanla çalışacağı belirtiliyor.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

Tüketici Hakları Konusunda TÜKODER’den Seminer

Sıradakini Oku

Başkan Cem Kara: “Muratbey’de Taş Ocaklarını İstemiyoruz”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir