DOLANDIRICILARA JANDARMA TOKATI!

Dolandırıcılar fırıldaklıkta sınır tanımıyor. Türkiye’nin 12 İlinden kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan Ökkeş K ve Metin G. 44 vatandaşı 199 bin TL dolandırdı. Çatalca’da da vatandaşları dolandıran hırsızlar Çatalca İlçe Jandarma Komutanlığından kaçamadı.

KÖYLÜ KURBAN EDİLMEDİ

Ökkeş K. ve Metin G. internet üzerinden hayvan sahiplerinin cep telefonlarına ulaşarak kendilerini komutan olarak tanıttılar. Hayvan sahipleri de komutan oldukları için şüphelenmediler. Ökkeş K. ve Metin G. hayvan sahipleri ile anlaştıktan sonra aynı şekilde bölgede kasaplık yapan kişilerin cep telefonlarına ulaşarak, “Biz filanca kişiden hayvan aldık anlaşamadık hayvanları kestirmek istiyoruz” diyerek kasapla da anlaşıyor ve hesap numarası veren hırsızların hesabına kasap parayı yatırıyor. Çatalca’da da hayvan sahipleri bu şekilde dolandırıldı. Dolandırıldıklarını anlayan vatandaşlar İlçe Jandarmaya giderek şikayetçi oldular.

JANDARMA AMAN VERMEDİ!

İlçe Jandarma Komutanlığı, tanık beyanları ve güzergahta bulunan tüm güvenlik kameralarını didik didik incelemenin sonuncunda şüphelilerin Ökkeş K. ve Metin G. isimli şahıslar oldukları anlaşıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı Ökkeş K. ve Metin G’yi Adana da başarılı bir operasyonla yakaladı. Ökkeş K. ve Metin G. çıkarıldıkları Çatalca Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberi paylaşın:

Öncekini Oku

YENİ PAZAR YERİ DERT SATIYOR!

Sıradakini Oku

FETÖ SORUŞTURMASI BU KEZ ÇATALCA KAYMAKAMINA UZANDI!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir